Florence Pérès

Spreker
Nederlands
Frans
Engels
Foto van Florence Pérès

Florence had de groep van bijna 50 vrouwen meteen mee in haar zeer boeiende verhaal rond digital detox. Het feit dat ze daarnaast een mooie carrière en gezin heeft, geeft haar verhaal ook extra geloofwaardigheid.
Ze is een warme persoonlijkheid, die op een zeer sterke manier haar verhaal weet over te brengen.

Suyin Aerts

Voorzitter Artemis Brussel

Foto van micro

Florence had vanaf minuut 1 de volledige aandacht van het publiek en wisselde de theoretische benadering af met vele praktische en interactieve toepassingen. De vele tips en tricks zullen ons publiek (ca. 900 medewerkers verspreid over 6 sessies) nog lang bijblijven, waardoor Florence onze verwachtingen volledig heeft ingelost.

John Mestdag

HSEQ Manager

Florence wist de groep duidelijk te boeien en heeft de bewustmaking stapsgewijs opgebouwd. ‘Digital Detox’ werd zowel theoretisch als praktisch benaderd. Deze informatie kadert perfect in de work-life balance en hoort zeker thuis binnen de moderne bedrijfsomgeving alsook in het dagelijks leven. Voor beide leefomgevingen werden nuttige tips gegeven inzake gefocust en gevarieerd werken, timemanagement… De deelnemers waren duidelijk geboeid en er was heel wat interactie. Ik ben alvast overtuigd van de meerwaarde van deze sessie ‘Digital Detox’.

Dimitri Sterckx

Proximus

Boeiend en inspirerend, leerrijk en vol enthousiasme. Florence verstaat de kunst om een groep aan zich te kluisteren. Verbazend goed gebracht en ingespeeld op de voor ons belangrijkste topics.

Carine Verbraeken

Field Sales Manager Vandemoortele

Foto van micro

Florence weet op een hele lichte manier toch door te dringen met haar sterke boodschap. Wat we allemaal weten, ondervinden en aanvoelen wanneer we nog maar eens naar onze smartphone grijpen (ja, ook om deze recensie te schrijven ?) brengt zij de impact van onze digitale verslaving haarfijn in kaart. Heel confronterend voor ons publiek en voor mezelf. 4 sessies, in beide landstalen, na elkaar gebracht met eenzelfde enthousiasme.

Astrid Leemans

Head of Distribution Belfius