Dankzij de juiste spreker of moderator voegt Read My Lips waarde toe aan een evenement en tilt het naar een hoger niveau. Onze professionele sprekers en moderatoren vertellen een boeiend verhaal, treden in interactie en brengen hun boodschap over op maat van het publiek.

Onze waarden

o Inspirerend
Als gespecialiseerd sprekersbureau verzamelen wij een breed scala aan professionele kennis, overtuigingen en invalshoeken via onze sprekers en moderatoren. Wij kiezen om het gesproken woord op te waarderen en creëren zo ruimte voor verrijkende inzichten, nieuwe meningen en interessante debatten.

o Kwaliteit
We volgen trends op de voet en selecteren en screenen onze sprekers zorgvuldig. Zo zijn we zeker van hun inhoudelijke expertise en hun sprekerskwaliteiten.

o Klantgericht
Bij Read My Lips dragen we een persoonlijke aanpak met een vaste contactpersoon en een open communicatie hoog in het vaandel. Onze medewerkers helpen en denken mee in de zoektocht naar de geschikte spreker of moderator op maat van het vooropgestelde event en budget.

o Servicegericht
Wij regelen de geschikte spreker of moderator voor een specifiek event. Dat is onze specialisatie en we vormen hierbij de schakel tussen onze spreker en klant. Hierbij vinden we het belangrijk om zowel onze klant als onze spreker te ontzorgen. Zo regelen we alles van A tot Z: praktische afspraken, boeking, opvolging, facturatie … Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze sprekers en moderatoren zorgen we voor een optimale service. We ondersteunen bij zowel de praktische, organisatorische als de inhoudelijke opvolging. Verder kan een spreker bij ons terecht voor advies in de breedste zin van het woord. Wij zijn een klankbord en (onder)steunen bij vragen over inhoud, prijszetting en allerhande praktische afspraken.