Wilt u uw team versterken en de teamgeest verhogen? Onze teambuildingactiviteiten zijn de perfecte manier om uw medewerkers te motiveren, communicatie te verbeteren en samenwerking te stimuleren. Onze professionele sprekers bieden een scala aan activiteiten die zijn ontworpen om uw team te helpen groeien en presteren op hun best. Combineer de expertise die bij jouw bedrijf past met een workshop speciaal op maat van jouw budget, groep en timing en creëer een event waar je mensen nog lang over napraten. Boek nu onze teambuildingactiviteiten en zie hoe uw team samenwerkt en bloeit!

Kookworkshop

Speelt gezonde voeding een belangrijke rol binnen je bedrijf en ben je op zoek naar interactie tijdens je teambuilding? Dan is onze kookworkshop gericht op gezonde voeding perfect voor jou!

Ontdek samen met onze top voedingsdeskundige Michaël Sels nieuwe smaken én gezonde gerechten tijdens deze kookworkshop. Ook geeft hij vanuit zijn expertise en als auteur van Lekker lang leven 1 & 2 tal van praktische tips voor een gezond én lang leven. Onze workshop is ontworpen om je te helpen begrijpen hoe voedzame voeding je lichaam kan ondersteunen en hoe je gemakkelijk de beste keuzes maakt voor gezonde voeding in de supermarkt. Hoe lees je bijvoorbeeld de voedingswaarde op een etiket? 

Of je nu op zoek bent naar manieren om gezonder te eten of simpelweg wilt leren hoe je heerlijke, voedzame maaltijden kunt bereiden, onze kookworkshop biedt voor elk wat wils.

Neem contact op met onze account managers voor deze workshop gericht op gezonde voeding en ontdek de heerlijke smaken van gezond eten! 

Bekijk ook de live-stream-workshop met Michaël Sels

Michaelsels
Wijnproeverij

Veel wijnliefhebbers binnen je bedrijf? 

Stap binnen in de wondere wijnwereld van Mark De Backer tijdens onze exclusieve wijnproeverij! Ontdek de smaakvolle tonen van wijnen van over de hele wereld en leer meer over de rijke geschiedenis en het ambacht van het wijnmaken.

Geleid door onze ervaren sommelier Mark De Backer, zal deze interactieve en educatieve ervaring je meenemen op een onvergetelijke reis langs de meest bijzondere wijnen en hun unieke eigenschappen. Van frisse witte wijnen tot krachtige rode wijnen, er is voor ieder wat wils!

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en unieke avond als teambuilding met je collega's, deze wijnproeverij is de perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke wijnen en omringd te zijn door gelijkgestemde wijnliefhebbers.

Aarzel niet en boek nu deze toffe teambuildingactiviteit voor je aankomend evenement! Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan een van onze accountmanagers Kristof en Larissa. 

Mark De Backer

Leesclub

Lees- en schrijfplezier bevorderen en verbinding tot stand brengen via boeken? Dat doe je met het literair collectief ‘This Is How We Read’ van top-freelancejournalisten Barbara De Munnynck en Katrien Elen. Een leesclub past perfect in een beleid rond levenslang leren gericht op blended-learning. Je creëert gemakkelijk verbinding binnen een team van collega's. Maar naast een hechtere samen werking zijn er nog veel meer voordelen als verbeteren van je soft skills, vergroten van betrokkenheid, gelijkwaardigheid en openheid. 

Hoe gaat dit in zijn werk? Thuis gaan de deelnemers eerst zelf aan de slag met een boek en delen vervolgens hun inzichten en bevindingen aan die van hun teamgenoten tijdens de leesclub. De leesclub is telkens gemodereerd door een van de experten, Barbara of Katrien. 

Je kunt kiezen voor 2 trajecten:
Non-fictie focust op boeken rond persoonlijke en professionele groei. Soms is het onderwerp specifiek en praktisch (time management, work-life balans...), soms kijkt het boek breder (maatschappelijke tendensen). Werkt je bedrijf rond burn-outpreventie en jobcoaching, dan past een Leesclubtraject Non-fictie daar naadloos in. Dit traject is er voor werknemers die handvaten zoeken voor hun carrière en welzijn. De boeken kunnen op maat van het bedrijf worden gekozen, om perfect in lijn te zijn met de topics op de agenda van de organisatie.
Fictie focust op recente romans van minder gehoorde stemmen (ras/gender/sociale klasse...). Literair lezen is een oefening in empathie en opent de deur naar een beter begrip van gevoeligheden in de samenleving. Werkt je bedrijf rond inclusie en diversiteit, dan mag een Leesclub Fictie daarbij niet ontbreken. Dit traject is er voor werknemers die wéten dat hun wereldbeeld vol blinde vlekken en veronderstellingen zit, en daar iets aan willen doen. Ook hier kan een aanpak op maat. 

Betrokkenheid is het sleutelwoord in een leesclub en past zo in elk beleid rond levenslang leren, welzijn, duurzame loopbanen, diversiteit en inclusie. Neem contact op voor meer informatie of om te boeken. 

This is how we read

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en keynotes. Ontvang tips rond de organisatie van je event en zoveel meer.
Lees meer over onze privacy policy