Inspirerende teambuilding ideeën met een twist

Inspirerende teambuilding ideeën met een twist

Je houdt ervan of je haat het: teambuildings. Daarom ben je als bedrijf voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om je team te versterken en te inspireren. Liefst met een aanpak die iedereen gelukkig maakt. Read My Lips biedt hier een frisse kijk op teambuilding activiteiten.

Vergeet de standaard teamuitjes en ontdek drie voorbeelden voor een unieke ervaring waarbij sprekers van Read My Lips niet alleen de geest prikkelen, maar ook zorgen voor een bijzondere en memorabele teamervaring.

Uit je comfortzone met Saartje Vandendriessche, Cedric Dumont en Kristel Balcaen

Stel je voor: een teamdag die begint met de verkwikkende kracht van koudetherapie onder leiding van avonturier Saartje Vandendriessche. Na het trotseren van het ijsbad, waarbij teams hun grenzen verleggen, brengt de scherpe focus van basejumper Cedric Dumont iedereen weer bij elkaar. Hij deelt inzichten in risicomanagement en de kracht van een duidelijke visie. De dag sluit af met een wijndegustatie door sommelier Kristel Balcaen. Je scherpt je zintuigen weer aan en leert over de subtiliteiten van samenwerking, net zoals bij het proeven van wijn.

Op de pedalen met Bert De Backer & Ine Beyen

Ontsnap uit de vergaderzaal en stap op de fiets met ex-profwielrenners Bert De Backer en Ine Beyen. Terwijl jullie samen het landschap doorkruisen, deelt Bert zijn verhaal over doorzettingsvermogen en het vinden van balans. Ine inspireert met haar kijk op de evolutie van vrouwen in de wielersport, een prachtige metafoor voor de groei en ontwikkeling binnen elk bedrijf. Deze tocht belooft niet alleen een fysieke uitdaging maar ook mentale verrijking.

In de keuken met Fly, Martine Prenen en Michaël Sels

Begin met een keynote van Special Forces veteraan Rob 'Fly' Vliegen. Hij deelt inzichten over het overwinnen van persoonlijke en teamuitdagingen. Vervolg met welzijnsexpert Martine Prenen die tips geeft voor een gezonde geest en lichaam binnen het team. Sluit af met een interactieve kookworkshop van diëtist en chef-kok Michaël Sels. Samen koken verbindt, en deze activiteit smeedt een band terwijl iedereen samen een maaltijd bereidt.

Met deze bijzondere teambuildingsideeën van Read My Lips creëer je een omgeving waarin jouw team niet alleen groeit in samenwerking, maar ook geïnspireerd wordt door de gedeelde ervaringen en de verhalen van onze sprekers. Ze zijn uiteraard maar enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met onze sprekers. Neem contact op voor jouw teambuilding op maat bij Read My Lips. Laat je door ons inspireren en breng je team naar nieuwe hoogten van succes!