De uiteenzetting door Cédric is prima verlopen. Zijn verhaal inspireerde onze jonge managers en ondernemers enorm en sloot naadloos aan bij de thema’s van ons traject; persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie. Iedereen verliet de zaal enthousiast en het onderwerp bood gespreksstof voor de rest van de avond.

Axelle Henrard

Manager talent VOKA

Foto van micro

Cedric is op de masterclass die we voor onze teamleiders (studenten) georganiseerd hebben komen spreken over het onderwerp 'From fear to flow'. We zitten met een bende kritische studenten waarvan er velen zelf gepassioneerd zijn in dergelijke onderwerpen. Cedric wist ze echter allemaal te betoveren met zijn oprechte en gepassioneerde manier van spreken. De concepten die hij aanhaalt zijn op zich niet de meest complexe, maar het feit dat Cedric iemand is die dagelijks risico's neemt en dus weet waarover hij spreekt maakt het ongelofelijk inspirerend. Onze studenten en ikzelf hebben er alvast heel veel uit meegenomen, en zin gekregen om er direct mee aan de slag te gaan! Absolute aanrader!

Isabeau Van den Bogaert

Human Development Manager

Alles is naar wens verlopen. Zowel vormelijk als inhoudelijk sloot de keynote van Cedric aan bij onze wensen. Voor een gedreven salesteam met heel wat coachingervaring was dit een goede afwisseling op een klassieke leiderschapstraining. Het plaatst de werkcontext in een ruimer perspectief met aandacht voor de hedendaagse rush-uitdagingen.

Marjolein Geens

Forum Jobs

De keynote van Cedric Dumont voor onze klant in Gran Canaria is zeer goed verlopen.

Evelien Vyncke

Thomas Cook Business Incentives

Ik wil jullie van harte danken voor de zeer geslaagde keynote van Cedric voor het nieuwjaarevent. Cedric heeft onze managers begeesterd met zijn verhaal, zowel tijdens als na het officiële gedeelte. Hieronder zien jullie enkele reacties die deze ochtend vroeg al in mijn mailbox zaten: ‘Het was een heel geslaagde avond, heb niets dan positieve echo’s en commentaren gehoord.’ en ook ‘Fijn om zo het jaar te kunnen inzetten’!

Christa Claessens

Asco Industries

speaker

Vele zaken weet je natuurlijk wel en sommige pas je onbewust toe, maar het sterke van jouw verhaal is dat het ons attent en bewust maakt zodat we inderdaad beter, efficiënter en meer bewust kunnen functioneren (‘in de flow’). Het brengt structuur en bewustzijn in het ‘onbewuste’ en kadert dit alles in het grotere geheel van hoe je leeft en omgaat met jezelf en anderen. De keynote motiveert om grenzen te verleggen en onze kwaliteiten en competenties beter te benutten zodat we bewuster leven en presteren.

Jan Ruysschaert

CEO VIGO NV

Cedric is een hoogvlieger maar staat met zijn beide voeten stevig op de grond. Hij weet in zijn keynotes op een korte tijd zijn publiek te boeien en zet met voorbeelden uit het dagelijks leven theorie om in praktijk. Dit alles op een vlotte manier die je verplicht jezelf in vraag te stellen en de materie onmiddellijk toe te passen zodra je de aula hebt verlaten. Keep on dreaming!

Yves Derde

CEO Essilor Belgium

Als organisatie vinden we het belangrijk om onze klanten en kandidaten op regelmatige basis te inspireren. Vandaag mochten we dit doen aan de hand van een online keynote in samenwerking met Cedric Dumont. Cedric is ontegensprekelijk een bijzonder inspirerend persoon. Met verhalen vanuit zijn eigen leefwereld en het onwaarschijnlijke parcours dat hij heeft afgelegd hangt hij een duidelijk beeld op van het belang van het inzetten op onze “power skills” en inspireert hij zijn publiek.

Linda Cappelle

General Manager Brightplus