Jan De Schepper

Spreker
Nederlands
Frans
Engels
Jan De Schepper

Jan De Schepper en Paul Van Den Bosch geven in ConneXion hun visie over hoe een leider zijn medewerker beter kan maken. Aan de hand van 7 paradoxen reiken ze de businessleider werkbare inzichten en een praktische gids aan die medewerkers naar het hogere niveau brengen. Een must-read voor de moderne leider.
 

Johan Thijs

CEO KBC Group

In het huidige tijdperk van exponentiële veranderingen, versnelde digitalisering en de COVID-19-crisis leggen Jan De Schepper en Paul Van Den Bosch uit hoe de humane connecties een steeds belangrijker en essentiëler onderdeel van leiderschap vormen. Met tal van voorbeelden uit de sport- en businesswereld tonen ze hoe moeilijk leiders het hebben om diep te connecteren met hun mensen en hun motivaties.
 

Dominique Leroy

Member of the Board of Management Deutsche Telekom AG for Europe

micro

De connectie tussen Jan en Paul brengt jaren van ervaring en onderzoek in de bedrijfs- en sportwereld samen in dit boek dat een referentiewerk is voor leiders die willen groeien tot ConneXion, het hoogste stadium van leiderschap. Voldoende onderbouwd maar vooral zeer praktisch en uiterst relevant. Een stevige aanrader.
 

Bart De Smet

CEO Ageas