Ik heb het plezier gehad om een levendige expositie van Elke te beluisteren in een "Resilience Workshop" voor BESIX in Dubai. Voor mij persoonlijk bevatte haar workshop een aantal "aha" -momenten en stelde Elke mij in staat om enkele punten te verbinden aan bepaalde uitdagingen die men tegenkomt in de dagelijkse werkomgeving. Ik verliet de workshop met een aantal inzichten, citaten en praktische stappen. Haar interessante en zeer relevante presentatie is de beste uitnodiging om een van haar boeken te lezen. Zeker de moeite waard om "focus"–tijd voor in te plannen!

Peter Lembrechts

Manager Six Construct Dubai

Foto van micro

Disruptief. Dat is waarschijnlijk het beste woord om de impact van mijn eerste ontmoeting en interactie met Elke te beschrijven. Allereerst geen afleiding van technologie bij het ontmoeten van Elke bij Better Minds at Work (laptops, schermen, ...). Omdat ik bij een hightech R & D-bedrijf (3500 ingenieurs) werk, was deze focus op interactie het eerste teken van iets anders. Meer glimlachen ook. Van de meeste vergaderingen waaraan ik deelneem, zorg ik ervoor dat ik één impactvolle zin noteer. Ontmoeten met Elke betekende dat ik elke zin wilde onthouden. Het was allemaal betekenisvol. Gegrond in de wetenschap, maar toepasbaar in het dagelijks leven. Thought provoking. Toch zo eenvoudig om te onthouden, toe te passen. Je moet het zelf ervaren - ik raad ten zeerste aan om Elke te ontmoeten.

Chris Van Hoof

Senior Director Imec

Samen met mijn wereldwijde team had ik de opportuniteit om een van Elke's sessies over veerkracht mee te maken. Dit was de beste 90 minuten die ik in jaren heb doorgebracht! Elke's aanpak is fantastisch. Ze vangt haar toeschouwers met haar authenticiteit en passie voor het onderwerp. Hoewel het duidelijk wetenschappelijk onderbouwd is, maakt het gebruik van metaforen en praktische kaders het gemakkelijk toegankelijk. Als een wereldwijd team zijn we begonnen met onze 48 uur sprint om ten minste drie tips in de praktijk te brengen. Haar lezing is een must voor iedereen in de uitdagende tijden waarin we leven!

Yvonne Malone

Director EMEA Talent and Organization Abbott