Veel woorden vallen er niet te zeggen buiten dat Elke Geraerts buitengewoon top is!

Ilse Claerhout

Belfius

Foto van micro

Verhelderend en inspirerend. Elke Geraerts geeft op een duidelijke manier key insights over hoe om te gaan met onze psychische veerkracht. Een must-have voor elk resultaatgedreven managementteam.

Dirk Vander Mierde

Site Director Datwyler

Onze Lyreco-medewerkers zijn de ‘motor’ van onze organisatie. Om daar een optimaal rendement en een betere arbeidsvreugde uit te halen is een goede balans tussen onze suprastructuur (lees brein) en onze infrastructuur (lees lichaam) van uiterst belang.
Elke Geraerts heeft ons hierin zeker geïnspireerd en gemotiveerd. Ze heeft de discussie over ‘wellbeing at work’ opengetrokken en wij zijn vastbesloten om samen met onze medewerkers hieraan verder te werken.

Paul Vieijra

Managing Director Lyreco Benelux

Een superinteressante ochtend met veel herkenbare onderwerpen voor onze 60 leidinggevenden. Het mooiste is dat mensen het gevoel kregen dat ze niet enkel het slachtoffer van stress en werkdruk hoeven te zijn of worden, maar dat ze daar zelf iets aan kunnen doen door middel van zelfcontrole, bewustzijn, aandacht en intrinsieke motivatie. Vooral ook door het interactieve karakter was de workshop zeer waardevol. De leidinggevenden kregen tools mee die zij niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun teams kunnen inzetten om het omgaan met werkdruk en stress positief te beïnvloeden. Zeer inspirerend.

Nicolle Mutsaers

Directeur De Zorgboog

Foto van micro

Na het volgen van de Workshop Mentaal Kapitaal, een onderdeel van het programma Energy@Volvo, voelde je zo de opluchting in de zaal. De sessie had hoop gegeven en we konden onmiddellijk met de praktische handvatten aan de slag.

Jos Borremans

HR Manager bij Volvo Cars Belgium

Elke heeft tijdens ons company weekend in de Ardennen een schitterende rondleiding in onze hersenen gegeven en ons ervan overtuigd hoe we ons brein meer wendbaar kunnen maken. Op een heel inspirerende, interactieve manier, maar ook heel begrijpelijk (wat een opluchting!) heeft zij ons meegenomen op een fantastische reis met nieuwe inzichten.
Ik beveel ten stelligste elke organisatie die zich interesseert voor haar medewerkers aan om dit bad van wijsheid te nemen.

Johan Vangenechten

CEO 4C Consulting

Elke boort het thema aan op een inspirerende en overtuigende manier. Wetenschappelijk onderbouwd en inzichtrijk gebracht. Intellectueel overtuigend en vooral met een uitnodiging tot concrete actie. Een openbaring voor een meer kwalitatief leven, elke dag opnieuw.

Koen Bouckaert

Vice President Strategy & Business Development ALPRO

Foto van micro

De sessie over burn-outpreventie zorgde ervoor dat ons planningteam bij Nike op de hoogte is van de alarmsignalen en symptomen van stress en burn-out. We hebben nu ook handvatten om deze proactief tegen te gaan. Een aanrader voor elk team dat wil werken aan zijn mentale veerkracht!

Britt Mast

Distribution Planning Manager Nike