Wouter Torfs heeft een heel begeesterend verhaal op een ontzettend goede manier gebracht, met mooie linken naar onze sector. Er is heel wat positieve en lovende feedback binnengekomen.

Vera De Troyer

Zorgnet Icuro

Foto van micro

Wij kunnen unaniem zeggen dat we met Wouter Torfs als spreker een topavond beleefden. Bijna 200 deelnemers. Geweldige gastspreker!

Giullaume De Waele

Unizo West-Vlaanderen

De keynote van Wouter Torfs werd zeer gesmaakt. Het was precies wat we voor ogen hadden. Wouter heeft ook uitgebreid vragen beantwoord.

Jonathan De Grande

Vlerick Business School

We hebben genoten van een bijzonder inspirerende avond! Wouter Torfs is erin geslaagd onze kantoorhouders volledig mee te krijgen in zijn verhaal. Nog meer dan verwacht, was er sprake van een echte connectie tussen de gebrachte boodschap en de leefwereld/visie van het publiek.

Agnita Deweerdt

Regiodirecteur Argenta Bank- en Verzekeringsgroep

Foto van micro

Wouter Torfs heeft een fantastisch verhaal. Maar wat hem bijzonder maakt, is zijn authentieke warme persoonlijkheid. Zowel intern als extern is hij op ons evenement bijzonder geapprecieerd. Daarmee zijn we uiteraard heel opgezet en als we verder nog ons concept uitwerken, is er een grote kans dat we Wouter opnieuw vragen.

Ilse Claerhout

Belfius

De aanwezige leidinggevenden uit twee Antwerpse woonzorgcentra en een revalidatieziekenhuis waren uiterst tevreden van Wouter Torfs. Ik heb veel positieve reacties ontvangen en wil jullie, Read My Lips, ook uitdrukkelijk bedanken voor de aangename manier van werken. Echt fijn om zo samen te werken.

Johan D’Eer

MKL vzw

Wij hebben heel erg genoten van de lezing van Wouter Torfs. Het was erg inspirerend.

Laurens Leyssens

CPA Associates International

Foto van micro

Wij waren zeer tevreden over de sessies met Wouter Torfs. Hij bracht zijn verhaal op een zeer authentieke en dynamische manier en het was duidelijk dat onze werknemers dit ten zeerste apprecieerden. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Karolien Cloots

Henkel

Het was een heel aangename ontmoeting én uiteenzetting. Met dank aan Wouter om zijn verhaal met ons te delen en zo de non-profit- en profitsector dichter bij elkaar te brengen.

Eva Lemay

Tabor vzw, netwerk van 40-tal organisaties uit onderwijs, welzijn

Foto van micro

De presentatie van Wouter was super en alle HR-managers waren fan van zijn verhaal!

Valerie Thoen

Vlerick Alumni Events

De lezing van Wouter Torfs overtrof zeker onze verwachtingen. De genodigden waren op de avond zelf en in de contacten nadien zeer enthousiast. Wouter Torfs is werkelijk een inspirerend persoon.

Marc Lodewijckx

Regiomanager Belfius