Peter Corijn

Spreker
Nederlands
Engels
Peter Corijn

"Op onze Hersheys-conferentie van distributeurs en managers gaf Peter een zeer inspirerende speech over hoe je succesvol kunt zijn in de volatiele disruptieve context van het Midden-Oosten. Het team was volledig in de ban en kreeg verschillende nuttige tips over hoe we onze bedrijfsaanpak konden ontwikkelen. Een echte aanrader!"

Habib Azar

Category Lead Impulse Americana Foods

micro

"Op onze Boots-conferentie gaf Peter een zeer inspirerende keynote aan het hele Finance-team over hoe we betere actoren van verandering kunnen worden. Wat we vooral op prijs stelden, is dat de inzichten die hij biedt zeer bruikbaar zijn. Peter gebruikt eenvoudige maar erg efficiënte voorbeelden om te tonen hoe we het advies en de hulpmiddelen in de praktijk kunnen gebruiken. Het motiveerde de teams om onze changeprogramma's volop te steunen. Ook de inhoud van de cases maakte het erg boeiend."

Shane McCardle

Director of Finance bij Boots en Brexit Lead voor Ierland & UK

"Peter gaf ons een uitstekende keynote over hoe we succesvol kunnen zijn in een VUCA wereld. De F.A.Y.U.R.-methodologie die hij deelde bevat verschillende bruikbare ideeën die we in ons bedrijf konden toepassen. Hij deelde ook veel overtuigende – en vermakelijke – cases die meer inzicht gaven. Sterk aanbevolen!"

Souheil Badaa

Global CMO Novatis Group