We kennen allemaal de clichés van het geven van een opleiding of een keynote aan verkopers. ‘Zeer afwachtend, want er is niet veel dat we nog kunnen bijleren...’
Jochen doorbreekt dit cliché, want in deze sessie laat hij de verkopers kijken naar zichzelf... en welke hun aangeboren skills zijn om hun producten te verkopen. De confrontatie met ons type persoonlijkheid om dat dan als positief element te gebruiken in de sales wordt hier heel goed aangebracht.

Brecht Vandenborre

Sales Director Stas

Foto van micro

Na de hard selling-technieken, consultative selling-theorieën en andere salesgoeroes heb je Jochen Roef met zowel een zeer werkbaar model alsook een model dat je inzicht biedt in je eigen persoonlijkheid en de moeilijkheden die je als verkoper soms ervaart. Waar anderen één bepaalde methode naar voren willen schuiven om je salessucces te verbeteren, geeft Jochen je vooral mee dat iedereen anders is en succesvol is door het gebruik van andere salestechnieken. Zelden een opleiding gehad die me zo is bijgebleven en waar ik meteen mee aan de slag kon. Het ontspannen kader met af en toe een humoristische kwinkslag maakte het helemaal af.

Yentl Vandenbroucke

Country Manager Belux Performanse