Hermina is een heerlijke academische ’spring in ’t veld’. Ze vertaalt de wetenschap over motivatie in organisaties op een heldere, inspirerende manier. De presentaties en de publicaties zijn zowel onderhoudend als wetenschappelijk sterk onderbouwd. Elke organisatie die haar aanpak over motiveren tegen het licht wil houden, doet er goed aan om Hermina aan het werk te zetten. Ze reikt simpele, haalbare oplossingen aan die een wereld van verschil maken! Een heldere, respectvolle communicatie loont!

Erwin Tielemans

Zaakvoerder Human Matters

micro

Het bijzondere aan Hermina is dat ze de theoretische inzichten rond motivatie en zelfdeterminatie naadloos weet toe te passen in de praktijk van alledag. Haar lezingen zijn doorspekt met talrijke herkenbare voorbeelden. Hermina beschikt over een massa expertise en brengt deze op een enthousiast manier over naar haar publiek.

Björn Prins

Zaakvoerder ITAM en opleidingsvoorzitter The Human Centered Organisation

Hermina spreekt met zoveel passie en energie over de menselijke motivatie, een aanrader! Haar verhaal is herkenbaar, met voorbeelden uit de praktijk – ze heeft ervaring met allerhande bedrijven uit verschillende sectoren -   en haalbare voorstellen. Ze betrekt je in haar verhaal en laat je meedenken. Ze is zowel goed in een-op-een gesprekken als voor een kleine of grote groep. Haar wetenschappelijke achtergrond maakt haar verhaal nog sterker.

Johan Truyens

COO SAP EMEA North Midmarket

Hermina overtrof mijn verwachtingen. Haar pragmatische en flexibele aanpak zorgde ervoor dat het een zeer verzorgde, goed voorbereide presentatie was. Bovendien bracht ze haar wetenschappelijk onderbouwde key-note op een zeer aangename, professionele manier. En dat allemaal in een korte tijdsspanne. Hermina is een absolute aanrader als je een specialist in motivatie zoekt.

Toon Schouteden

Product Manager opleidingen Cevora

Deelnemers aan de sessies va Hermina kregen een antwoord op ‘Hoe motiveer je op een duurzame manier anderen én … jezelf? En ze kregen inzicht in de dynamiek die - veelal latent - een bepalende rol speelt bij motivatie. Ikzelf apprecieer de down-to-earth aanpak van Hermina, zowel in onze samenwerking en bij het begeleiden, inspireren en enthousiasmeren van groepen. Ze ademt als het ware de zelfdeterminatietheorie en dat voel je. Echt een aanrader voor ondernemingen/organisaties die rond het optimaliseren van motivatie willen werken.

Sven Van wettere

HR Business Partner ILVO - Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek