Dries Henau - Yuri Vandenbogaerde

Spreker
Nederlands
Engels
Dries Henau - Yuri Vandenbogaerde

Hi Dries & Yuri, merci voor de plezante presentatie gisteren op het Work Smarter-event. Ik heb er enorm van genoten en ik ben fan van jullie positieve energie en spontaniteit! Heel toffe learnings en vooral leuk om te zien dat er eens gelachen mag worden op het podium.

Maarten Deroey

Founder Slowify

Foto van micro

We waren heel enthousiast over de keynote van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Het was een boeiende en interessante avond met de nodige humor!

Hilde Peumans

C-Mine Genk

We waren zeer tevreden over de presentatie van Dries en Yuri: interactief, visueel heel mooi, spontaan, met humor, maar ook goede praktische tips. Het was dan ook een event waarbij onze klant zich richtte op professionele klanten zoals zaakvoerders van jonge ondernemingen en starters.

Jolien Monnissen

Pubmarket ifv BKCP

Wij hebben genoten van een fijne voordracht van Dries en Yuri! Het was toegankelijk voor iedereen en het publiek luisterde zeer geboeid.

Isabelle Ockier

Ronde Tafel Deinze

Foto van micro

Super presentatie! Dries en Yuri waren echt TOP!!

Boudewijn Dupont

Managing Director SIM Belgium nv/sa

De evaluaties inzake het Vlerick Retail Platform vorige maand zijn zeer duidelijk: de keynote van Dries en Yuri scoorde bijzonder hoog, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank! Een greep uit de reacties: ongelofelijk, tof gebracht en fijne tips, authentiek, zeer inspirerend, dynamisch, een echt verhaal van een echte innovatie, aanstekelijk…

Astrid De Wael

Vlerick Retail Platform

De heren hebben het gisteren op de prijsuitreiking van het event ‘De Leukste Winkel van 2015’ perfect gedaan. Hun keynote was een wervelende, met veel humor doorspekte tweeakter. De zaal was onder de indruk en vond het superleuk!

Antoinette Van Tongeren

Nederlandse NDC Mediagroep

Foto van micro