Rik Moons en Victoria Tregub: van vragend leider tot internationaal polyglot

Victoria Tregub en Rik Moons

Het aanbod gespecialiseerde sprekers en moderatoren bij Read My Lips neemt gestaag toe. Onze thema's en subthema's vloeien over van talent. Je kan nauwelijks nog een domein bedenken of we hebben er een deskundige voor in huis.

Victoria Tregub en Rik Moons

Heb je bijvoorbeeld vragen rond leiderschap? Over input- en outputmanagement? Of zoek je een polyglot als host van je event? Rik Moons en Victoria Tregub vormen de perfecte kandidaten!

Rik Moons

Na een succesvolle carrière van bijna een kwart eeuw binnen de farma-industrie, richtte Rik Moons zijn eigen bedrijf MoonsManagement op. Hij focust hierbij op sales- en leiderschapstrainingen. Daarnaast doceert Rik leiderschap, management en communicatie aan de Universiteiten van Gent en Brussel. Met zijn ruime ervaring in managementvaardigheden, verkooptechniek, crisiscommunicatie en perswoordvoerderschap is hij een veelgevraagd spreker.

Rik bundelde veel van zijn inzichten in twee boeken: Domme vragen bestaan wel en in co-auteurschap met Filip Vandendriessche Waarom uw oplossing het probleem is. Hij weet de antwoorden op vragen als tot waar je aanstuurt als leider en wanneer je loslaatOf hoe je weet of je naast efficiënt ook effectief in je werk bent? Vragen stellen an sich is voor Rik een belangrijk onderwerp. Hij ontwierp een model van vijf bouwstenen die garant staan voor topvragen. Door betere vragen te stellen en goed te luisteren overtuig je gemakkelijker, bereik je vlotter jouw doel en bekom je de juiste informatie.

Rik is een boeiend verteller die naast inhoudelijk sterk onderbouwd vooral een man van de praktijk is. Hij gaat concreet en praktisch te werk, met veel tips and tricks die daags na de training toepasbaar zijn. Boek hem vandaag nog!

Victoria Tregub

Voor een multiculturele of internationale opdracht, ben je bij moderator Victoria Tregub aan het juiste adres. Tijdens haar studies communicatiewetenschappen in Brussel deed ze ervaring op als journaliste bij TV Brussel waar ze de Engelstalige reportages in goede banen leidde.

Door haar Oekraïens-Amerikaanse roots en persoonlijke interesse in internationale politiek mocht de Antwerpse host zijn tijdens een 9/11 viering samen met de voormalige NAVO Secretaris-Generaal Anders Fogh Rasmussen. Victoria's CV leest als een roman. Met ervaringen als gastvrouw in de diamantsector, de financiële wereld en de politiek schrijf je al snel enkele boeiende hoofdstukken. Daar bovenop interviewde ze Hollywoodsterren en sprak ze voor ex-presidenten. Deze dame gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ze spreekt dan ook vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Kortom: Victoria is een gepassioneerde storyteller en een enthousiast podiumbeest met een ruime ervaring voor en achter de camera. Haar aanstekelijk charisma maakt haar tot de ideale presentatrice/host die je hier kan boeken voor al je evenementen, videoreportages, podcasts, seminaries en gala diners.