Read My Lips Livestreams

Read My Lips Livestreams

Op het eerste zicht hebben Eline De Munck, Saskia Van Uffelen, Ann De Bisschop en Wouter Torfs niets met elkaar gemeen. Misschien spelen ze stiekem eenzelfde game of luisteren ze naar dezelfde foute muziek. Niks mis mee uiteraard. Wij kennen deze persoonlijkheden echter al als inspirerende sprekers van Read My Lips en gaan nu met hen en talrijke andere toppers nog een stap verder. Samen starten we een nieuw verhaal: de Read My Lips Livestreams.

In een tijd van te veel stilzitten, sloegen we aan het brainstormen. Hoe, zo dachten wij, moeten we in de toekomst omgaan met evenementen, met veel mensen die toch graag samen iets willen doen? Hoe inspireer je in het nieuwe normaal je klanten en je medewerkers. En vooral... hoe doe je dat vanop afstand?

Read My Lips vond de perfecte oplossing: de Read My Lips Livestreams. Juist, we gaan online en nog wel op zo'n manier dat je bij wijze van spreken de ideale spreker en de perfecte moderator voor jouw bedrijfsevenement toch bij jou in huis haalt. Wij gaan verder dan een doorsnee webinar. Bij de Read My Lips Livestreams vergeet je dat je naar een scherm zit te staren. Je krijgt een uitgebalanceerde mix van topsprekers en live interactie, in goede banen geleid door ervaren en gedreven moderatoren. De focus ligt zowel op de inhoud als op de beleving. We creëren een interactief evenement voor jou, je klanten, je medewerkers, je stakeholders.

Schrikt het hele technische aspect hiervan je af? Geen nood, want daar zorgen wij allemaal voor. Jij hoeft alleen na te denken over het thema van je avond en de rest doen wij. Je kan daarbij kiezen voor een kant-en-klare formule rond een bepaald thema of we creëren samen à la minute eentje op maat. Wij garanderen hoe dan ook een ongezien professioneel en technisch hoogstaand resultaat!

Leun even achterover en geniet van onderstaande video. Zie je het nu al helemaal voor je, neem dan snel contact met ons op via contact@readmylips.be