Partner bij OMconference

admin
Partner bij OMconference

Als één van de belangrijkste spelers op de markt van boekingskantoren voor sprekers, verricht Read My Lips altijd al baanbrekend werk in de professionalisering van het beroep van spreker en moderator. We vertegenwoordigen meer dan 250 keynote-sprekers en moderatoren.

Read My Lips biedt oplossingen aan op maat van elke klant, zowel uit de commerciële als de non-profitsector. We zorgen voor de juiste match en tillen events, teambuildings, livestreams en studiedagen naar een hoger niveau. Geen wonder dus dat we partner zijn bij OMconference.

Valued Marketing

Sinds 2018 dompelt OMconference jaarlijks elke marketing beslissingsnemer onder in een bad vol inspirerende sprekerssessies, trends, real-life cases en strategisch expertenadvies. Telkens staat een ander thema centraal. Voor 2023 gaat OMconference terug naar de essentie van marketing met valued marketing. Wat bepaalt en beïnvloedt waarom de consument voor jou kiest? De lijst aan mogelijke redenen is lang, erg lang. Verschillende sprekers brengen hun boeiende kijk op wat valued marketing voor hen betekent en leggen uit hoe je er als marketing beslissingsnemer mee aan de slag kan.

Ideale partner

De rode draad in de aanpak van OMconference is kwaliteit, zowel in het uitzoeken van de juiste sprekers als van de partners. Aangezien matchmaking de échte corebusiness is bij Read My Lips, voelen we ons helemaal thuis bij dit evenement. Samen zorgen we ervoor dat alle aanwezigen 's avond met een goed gevoel huiswaarts keren. Check maar even de volgende sprekers die je op 2 oktober 2023 aan de slag kan zien bij OMconference.

Lucas De Man neemt je via zijn projecten mee langs de mogelijkheden voor de toekomst van bouwen, boeren, wonen en landschap. Na deze lezing kijk je nooit meer op dezelfde manier naar de wereld.

Saskia Van Uffelen pleit als pionier verder voor de digitale transformatie van de Belgische ondernemingen en economie. Wat wordt marketing in de toekomstige connected data-wereld waar openAI geïntegreerd is in al onze processen?

VRT-journalist Tim Verheyden gaat op zoek naar de oorzaken en antwoorden op dé kwaal van onze tijd: fake news. Desinformatie, bewust gemanipuleerde informatie, zal immers nog niet meteen verdwijnen.

Merkstrateeg Stef Verbeeck schetst hoe je te werk gaat om je merk op basis van emotionele en menselijke interacties terug op te waarderen tot een waardevolle partner in een relatie op lange termijn.

Binnenkort kondigen we meer nieuwe namen aan die zullen spreken tijdens de OM Conference op het Read My Lips podium! Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.

Nieuwsgierig naar nog meer boeiende sprekers en experten? Bekijk hier ons volledige aanbod.

admin