Nieuw bloed bij Read My Lips: Céline Malyster en Sandra Bekkari

Sandra Bekkari en Celine Malyster
Sandra Bekkari en Celine Malyster

Sprekersbureau Read My Lips breidt de portefeuille van sprekers en moderatoren continu uit. We stellen graag een aantal van onze jongste aanwinsten aan je voor. Twee sterke vrouwen en tevens schrijfsters bijten de spits af: spreekster Sandra Bekkari, auteur van de bestsellerreeksen Nooit Meer Diëten en Fast Food en moderator Céline Malyster, auteur van de roman Vrouw. Met Kind.

Voedingsdeskundige

Onze eerste nieuwkomer, Sandra Bekkari, behoeft geen introductie meer. Haar bestsellers Nooit Meer Diëten en Fast Food, veroverden de Vlaamse keukens in een mum van tijd. Ze was te zien op VTM met haar eigen kookprogramma ‘Open Keuken’ en toert al sinds 2008 door Vlaanderen met praktisch geïnspireerde lezingen over gezonde voeding, het opbouwen van een nieuwe levensstijl en het proces van gedragsverandering dat daarbij komt kijken. De voedingsdeskundige heeft als missie mensen helpen bij het groeien naar een gezondere levensstijl.

Hiervoor ontwikkelde ze de Sana-methode, een zevenstappenplan dat als leidraad dient voor een gezonder en energieker eet- en beweegpatroon. Het geheim van een gezonder leven schuilt niet in een hongerdieet of een strenge sapkuur, maar wél in duurzame gedragsverandering. Hoe je precies afstapt van je oude eetgewoonten, welke de valkuilen zijn, waarom je geen calorieën hoeft te tellen en of er plaats is om af en toe eens te zondigen, Sandra legt het allemaal uit. Tijdens een lezing van Sandra word je overstelpt met een heleboel onmisbare tools en praktische tips om blijvend je dieet te veranderen die ook passen in een drukbezet bestaan.

Elke dag is de ideale dag om eindelijk komaf te maken met het plegen van roofbouw op je lichaam en het dat te geven wat het verdient. Jij bent het waard, je collega's, je medewerkers, je klanten. Meer info over Sandra vind je hier.

Storyteller

Talenknobbel Céline Malyster gebruikte de pandemie om haar debuutroman Vrouw. Met kind. klaar te stomen voor publicatie. In een mengvorm van fictie en realiteit gunt ze de lezer een inkijk in het leven van een alleenstaande mama. Naast de liefde voor haar zoon Max, heeft Céline een passie voor storytelling. Als actrice, als tv-presentatrice (TVL, ROB TV, Kanaal Z, ...), als moderator op live en online events, als schrijfster en als branding expert in haar  bedrijf Walhalla Branding, elke vorm voor het vertellen van een verhaal spreekt haar aan.

Céline weet als geen ander een boodschap helder en overtuigend te brengen. Ze wil een verschil maken met alles wat ze doet en wanneer dat een impact heeft, haalt ze daar veel vreugde uit. Met Céline als moderator leest het verhaal van jouw event als een trein. Boek haar hier.