Frédéric Deborsu

Spreker
Moderator
Nederlands
Frans
Foto van Frédéric Deborsu

Bij dezen wensen wij u en Frédéric nog eens te bedanken voor de fijne samenwerking voor en tijdens ons evenement.
Frédéric heeft dat weer goed gedaan, op zijn eigen ‘naturelle manier’ van presenteren die zeer aangenaam is in een eerder serieus kader: het brengt lucht en beweging in een anders snel vermoeid luisterpubliek!
Hopelijk komt er snel een volgende gelegenheid om hem nog eens ‘in te zetten’…

Sigrid Beek

Market Development – Event organisator Vivium

Foto van micro

De presentatie door Frédéric Deborsu van het Trends CFO of the Year Award-event is goed verlopen. Wij waren erg tevreden over de presentatie door Frédéric Deborsu en over zijn professionele voorbereiding.

Mieke Knabben

Event Manager Roularta

De lezing van Frédéric Deborsu is prima verlopen. Het werd heel boeiend, met humor en goed onderbouwd gebracht. De honderd aanwezigen hebben ervan genoten. Tijdens het drankje nadien is er nog vlot over verder gepraat. Ik denk en ben bijna zeker dat door deze namiddag er minder ‘grens’ is tussen Wallonië en Vlaanderen.

Nieke Rutten

Bond Gepensioneerden Boerenbond

Frédéric Deborsu is een aangename en interessante spreker die een zaal van 70 personen wist te boeien. Hij beperkte zich niet tot enkel een voordracht maar stelde vragen aan het publiek en betrok ze op een interactieve en humoristische wijze. Het publiek werd uit de tent gelokt met als resultaat vele vragen en discussie, ook achteraf. Een mooie ervaring!

Anneliese Hendrix

Coördinatiecel Internationaal Kind en Gezin, Brussel

Foto van micro

Vanaf de eerste zin, slaagt Frederic Deborsu erin om zijn publiek te boeien: hij brengt ons de evolutie van Wallonië door de eeuwen heen, met charme en humor, kortom een aanrader.

Roseline Bauters

Bibliothecaris Ronse