Erika Van Tielen

Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Foto van Erika Van Tielen

De hele avond is enorm goed verlopen en wij waren zeer blij met de manier waarop Erika Van Tielen als presentatrice de avond heeft vormgegeven. Het was een heel aangename ervaring dankzij haar toegankelijkheid naar het personeel toe en haar sympathieke houding naar het bedrijf en het management.

Siebren De Schutter

VPK

Foto van micro

We hebben een super tweedaags event achter de rug waarbij Erika Van Tielen met verve de presentatie van het event verzorgde. Ze heeft een zeer aangename persoonlijkheid en was de ideale gastvrouw! Ik kijk al uit naar een volgende samenwerking met haar.

Jo Kusseneers

Bouwunie

Erika was onze host tijdens een internationaal event. Door haar goede voorbereiding kon ze zich de materie heel gemakkelijk eigen maken. Haar natuurlijke flair en vlotte verschijning zorgden voor een vlekkeloze presentatie. Zowel de organisatie als de internationale gasten waren absoluut opgezet met Erika als host. Wat ons betreft zeker een aanrader.

Kristof Claessens

Corporate Change and Culture Officer - PEARL@KBC

Met Erika Van Tielen hadden we de juiste presentatrice op de juiste plaats. Haar presentatie was af en had een mooie en frisse insteek naar de verschillende korte stukjes, die de film ondersteunden. Zowel kunstenaar Piet Peere als ikzelf waren blij met Erika de juiste keuze te hebben gemaakt. Dank je wel voor de begeleiding en tot bij een volgend event.

Rudy Van Hoey

Mathildestudios

Foto van micro