Nathalie Arteel

Spreker
Nederlands
Engels
Nathalie Arteel

I first met Nathalie on the Vlerick HR Day in 2017, where she gave one of her speeches.
Nathalie has a natural flair when it comes to addressing her audience. By honestly bringing her own personal story, she puts herself in a vulnerable position – something which, in the end, makes the message she wants to put across all the more authentic and powerful! Nathalie is a strong woman who has accomplished a lot in her life. But she is not hesitant to make it very clear that the road to success can sometimes be a rocky one, requiring persistence and perseverance. Listening to Nathalie is a true delight: both her story and the way in which she brings it, give you the energy to start chasing your own dreams too.

Katherina Swings

Associate Partner ’The Bayard Partnership’

Foto van micro

Ik heb Nathalie leren kennen als niet alleen een heel straffe ondernemer maar tevens als een begenadigd spreker. Ze verstaat de kunst om een publiek te boeien, te animeren en te laten participeren. Tijdens het kick-off event van ons intern Recognition Program ‘Daikin Blue Stars’ was ze dan ook de geknipte persoon om dit programma aan alle collega’s te introduceren. Gezien de vele positieve reacties achteraf, een zeer geslaagde opdracht!

Roderik Desiere

Ceo Daikin Belgium

Het doet me plezier te horen dat je ook van de studenten goede reacties kreeg. De collega’s die ik nog sprak waren ook tevreden en vooral onder de indruk van hoe stil je de zaal kreeg met je persoonlijke aanpak.

Veerle De Grauwe

KUL Decanaat | Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

Durf, Leef, Onderneem. Dat is de boodschap die Nathalie Arteel meegaf aan alle deelneemsters van Women In Finance op 21/9. Met passie vertelde ze over haar leven, over de obstakels die ze overwon en hoe elke vrouw gelukkig kan leren zijn in de rollen die ze zelf kiest – of dat nu als mama, echtgenote, manager of medewerkster is. Over hoe iedereen op de wereld een positieve impact kan hebben op de mensen rondom haar (of hem). Een inspirerende keynote door een inspirerende vrouw.

Maïté Holvoet

Financial Media

Foto van micro

Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor de geweldige voordracht.
Ik hoor uitsluitend positieve reacties.

Leen Van Acoleyen

Athena