Reflecties over de Dag voor Bedrijfsjuristen

Reflecties over de Dag voor Bedrijfsjuristen

Op 14 november vond de dag van de bedrijfsjuristen plaats. Voor het Instituut voor Bedrijfsjuristen was dit de ideale dag om de community van de bedrijfsjuristen samen te brengen. Centraal thema: welke rollen heeft de bedrijfsjurist in de snel veranderende wereld van vandaag. Tien sprekers stonden stil bij de diverse aspecten van de job: hoe bereid je je voor op veranderende wetgeving? Hoe communiceer je met niet-juristen? Wat is de impact van AI? Wat is de rol van compliance?

Valerie Thys

Een dergelijke organisatie vroeg een degelijke moderator om alles in goede banen te leiden. Vandaar dat men terecht kwam bij Read My Lips. Uit het sterke aanbod sprong Valerie Thys naar voren als de perfecte match.

Valerie is meer dan een ervaren moderator, ze is een gepassioneerde communicator met een rijke achtergrond in de entertainmentindustrie en de bedrijfswereld. Al meer dan twintig jaar toont ze haar veelzijdigheid als native drietalige interviewster, presentatrice, weervrouw en duurzaamheidsexpert. Momenteel presenteert ze de wekelijkse Lottery & Euromillions-shows op VRT en RTBF.

Evangelist

Als voormalig weerpresentator bij RTBF blijft ze gepassioneerd door het klimaat en het milieu. Valerie volgde talrijke cursussen rondom deze thema's en mag zich een opgeleide duurzaamheidsexpert noemen. Zelf kiest ze voor de term duurzaamheidsevangelist. Er is geen bedrijf of organisatie die geen verandering wil doorvoeren richting een duurzamere toekomst. Haar missie is helder: klanten en organisaties helpen om duidelijk en krachtig te communiceren over innovatie, duurzaamheid en toekomstvisie. Dit totaalplaatje maakte van haar een moderator met een meerwaarde. Geen wonder dat Valerie een stralende dankbetuiging mocht ontvangen van de klant.

'Bij deze wil ik je namens het IBJ-team hartelijk bedanken voor jouw voortreffelijke prestatie tijdens onze Dag van de Bedrijfsjuristen! Jouw professionaliteit was opmerkelijk en droeg aanzienlijk bij aan het succes van het evenement.'

Deze woorden, rechtstreeks van het IBJ-team, weerspiegelen de diepe waardering voor Valerie's uitzonderlijke bijdrage. Tijdens het evenement slaagde ze er niet alleen in om de inhoud van de discussies boeiend en relevant te houden, maar ook om een kalme en professionele sfeer te handhaven te midden van enkele onverwachte technische uitdagingen. Ze behield steeds de controle over de situatie, een blijk van haar uitstekende vaardigheden als moderator.

Feedback

Bovendien toonde de klant oprechte interesse naar haar feedback om naar de toekomst toe een nog betere ervaring aan te bieden aan de deelnemers.. Een goede zet van de klant want uiteraard zijn onze moderatoren hiervoor perfect geplaatst. Door het begeleiden van talrijke evenementen mogen ze zich zonder meer een ervaringsdeskundige noemen. Kortom, met een moderator haal je twee in één in huis: iemand om je event onder alle omstandigheden in goede banen te leiden, plus iemand die je inzicht geeft in de do's en don'ts voor een perfecte beleving.

Kijk bij ons aanbod en vind daar ook jouw perfecte match!