Nieuwe stemmen bij Read My Lips

Nieuwe stemmen bij Read My Lips

Bij Read My Lips verwelkomen we trots vier nieuwe moderatoren, elk met een unieke achtergrond en expertise. Deze professionals brengen een schat aan ervaring naar ons team, variërend van politieke journalistiek tot mode en lifestyle. Goedele Devroy, Amber Janssens, Anne Vanrenterghem, en Katrien Smets komen van verschillende paden, maar delen een gemeenschappelijke passie voor communicatie en engagement. Hun diverse achtergronden zorgen voor verschillende perspectieven voor het hosten van jouw evenement. Van politieke debatten en juridische discussies tot culturele dialogen en trendanalyses, deze nieuwe moderatoren bezitten de juiste professionaliteit en flair om jouw event te versterken.

Read My Lips moderatoren

Een politiek insider

Als ervaren Wetstraatjournalist begrijpt Goedele Devroy de Belgische politiek door en door. Met meer dan twee decennia ervaring bij VRT NWS, en als huidig gezicht van Villa Politica, perfectioneerde Goedele de kunst van politieke verslaggeving. Haar vermogen om complexe politieke kwesties te vertalen naar heldere, begrijpelijke taal maakt haar een ideale moderator voor evenementen die een scherpzinnige analyse vereisen. Goedele's achtergrond in de Germaanse talen en haar ervaring als onderzoeksjournalist, bekroond met een Belfius Persprijs, garanderen een verrijkende diepgang in elke discussie.

Goedele Devroy

Een politiek jurist

Aansluitend bij Goedele's expertise in de politiek, biedt Anne Vanrenterghem een juridische kijk op vergelijkbare thema’s. Met een achtergrond in zowel Rechten als Journalistiek, is Anne uitzonderlijk goed toegerust om de nuances van beleid en wetgeving te modereren. Je kan haar aan het werk zien als een van de gezichten voor politiek nieuws bij VRT NWS of in het duidingsprogramma Terzake. Ze werkte eerder op de nieuwsdienst als justitiejournalist, maar stapte enkele jaren terug helemaal over naar de politieke redactie. Haar ervaring versterkt haar rol als een moderator die zowel diepgang als objectiviteit naar politieke debatten brengt.

Anne Vanrenterghem

Een tweetalige Brusselaar

Opgegroeid in Brussel beheerst Amber Janssens beide landstalen perfect. Dat maakt van haar een waardevolle aanwinst voor evenementen in onze hoofdstad. Naast actrice en presentatrice genoot Amber een opleiding als journaliste. Haar werkervaring bij de VRT en haar rol in evenementen zoals het Filmfestival Oostende, positioneren haar als een expert in het leiden van gesprekken over kunst, cultuur en media. Amber staat bekend om haar authenticiteit en spontaniteit. Met haar frisse energie en grondige voorbereiding tilt ze elk evenement naar een hoger niveau.

Amber Janssens

Een culturele duizendpoot

Katrien Smets, tenslotte, combineert de vaardigheden van de andere drie. Ze studeerde af als tweetalig juriste aan de Université libre de Bruxelles, volgde acteerlessen in Parijs en werkt vandaag onder meer als vast nieuwsanker bij ROB-tv. Haar brede interessegebieden omvatten mode, duurzaamheid, spiritualiteit, mentale gezondheid en muziek. Geen wonder dat Katrien een brede waaier aan onderwerpen kan bestrijken. Je treft haar zelfs als dj achter de draaitafels aan tijdens lifestyle en corporate events. In Katrien vind je de ideale moderator voor evenementen die culturele diepgang en stijl vereisen.

Katrien Smets

Deze en alle andere Read My Lips moderatoren vind je hier.