Kies sprekers en mix je eigen livestream

Kies sprekers en mix je eigen livestream

Read My Lips breidt het livestream aanbod verder uit. In plaats van een ready-to-go pakket bieden we dit keer diverse ingrediënten aan waarmee je je eigen livestream cocktail kan shaken. Verzameld onder twee titels, vind je keynotes van een kruim aan sprekers over zowel samenwerken in de toekomst als de trends voor (over)morgen.

Samenwerken in de toekomst

Onder de eerste noemer, samenwerken in de toekomst, ontdek je keynotes van ondernemer Wouter Torfs, econoom annex bergbeklimmer Wim Smets en expert stressbeheer Anne Everard. Welke nieuwe tendensen tekenen zich vandaag af op het vlak van samenwerken? Hoe optimaliseer je teamwork? Voor welke uitdagingen staat je organisatie om mensen te laten samenwerken onder moeilijke omstandigheden? Bestaan er tips en tricks om telewerk beter te maken? En hoe zullen we samenwerken op kantoor en vanop afstand met elkaar combineren? Wouter, Wim en Anne gaan samen met jou aan de slag om antwoorden te vinden op deze en nog veel meer vragen.

Trends voor (over)morgen

Dat de wereld van vandaag in sneltreinvaart verandert door de huidige pandemie, hoeft al lang geen betoog meer. Vraag jij je ook af waar die trein naartoe raast? Wij luisterden naar enkele specialisten in verschillende domeinen. Wetenschapper Filip Van den Abeele ontvouwt zijn visie op de energiesector en de industrie 4.0. Het inzetten van artificiële intelligentie in HR kent voor klinisch psycholoog en ondernemer Jochen Roef geen geheimen meer. Managing director Ann Maes spreekt over de 'Transition Twenties', een tijd waarin alles wat vertrouwd was in ons leven geherformuleerd wordt. Wie zijn de winnaars, wie zijn de verliezers en hoe kan je switchen van kamp? Of dit wel zo zwart-wit is, betwijfelt Tanja Verheyen in haar uitleg over het hoe, wat en waarom van demotie. En Wim Smets, tenslotte, klimt via een hobbelig parcours naar de top. Hij legt onderweg uit wat je best wel of juist niet in je rugzak stopt.

Fully Streamed

Al deze keynotes staan in onze cocktailbar klaar om gedegusteerd te worden. Jij mixt ze naar je eigen smaak en zin. Maak er een fully streamed event van met 1, 2 of zoveel sprekers als je verkiest. Er zijn geen restricties op de manier waarop je deze sprekers en hun keynotes combineert. Wil je bijvoorbeeld de keynote van Wim Smets over een optimaal team combineren met de thuiswerktips van Anne Everard, dat kan allemaal.

Ook ons team van moderatoren staat paraat om jouw virtuele event top of the bill te maken. Wij leggen met de gekozen puzzelstukken jouw puzzel en maken de live beleving totaal door er een live online en interactieve Q&A aan te koppelen met de gekozen sprekers.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Contacteer ons meteen!