Goed gevoel bij Familiehulp

Nic Balthazar

Een sprekersbureau, zo kent iedereen Read My Lips. Met andere woorden, je kan bij ons terecht voor het boeken van sprekers en moderatoren. Is dat het? Toch niet, wij zeggen dat onze corebusiness matchmaking is. En daar gaan we ver in, dat bevestigt onze klant Familiehulp.

Nic Balthazar

Voor enkele van hun jaarvieringen deed Familiehulp graag een beroep op spreker Nic Balthazar. Nic biedt onder meer de keynote aan Everybody Happy: kies voor meer geluk. In deze inspirerende lezing bekijkt de scenarist en regisseur van Everybody Happy hoe we allemaal gelukkiger zouden kunnen zijn. Welke oplossingen bestaan er voor een leven met minder stress en zelfkwelling? Als filmmaker weet Nic als de beste hoe een geanimeerd en stevig gedocumenteerd betoog te brengen, doorspekt met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie. Toch was dit niet precies wat de klant zocht.

Toevallig werkt Nic net aan een nieuwe zaalshow: Feelodrome. Deze show wordt een pretpark aan emoties. Hij bood aan om een testcase te houden bij de klant. Na afloop mochten we de volgende lovende woorden ontvangen:

De voorstelling van Nic Balthazar voor onze jaarvieringen was super. De tweede sessie was nog extra uitgewerkt en aangepast op onze doelgroep.
- Evy Schoonbaert, Partner medewerkersbeleid Westkust-Polder, Houtland-Polder en Middenkust

Bovendien ontvingen we meteen nog eens vier extra boekingen. Van een succes gesproken!
Hoe doen we dat? Uiteraard start het welslagen door het aanbieden van vakmensen. Nic Balthazar is als schrijver, theater- en documentairemaker een man van vele talenten. Voor zijn film Everybody Happy kreeg hij op het Filmfestival van Montréal alvast de prijs van beste regisseur. Met een natuurlijke schwung neemt hij zijn publiek moeiteloos op sleeptouw in een heel breed veld aan onderwerpen. Hij spreekt zeven talen en heeft een heel gevarieerde achtergrondkennis. Met open blik kijkt hij naar de wereld om hem heen. Daarom ging Nic na de eerste voorstelling in gesprek met de klant. Hij gebruikte alle input en opmerkingen om de show te verfijnen.

Resultaat? Binnenkort toert Nic Balthazar met zijn nieuwe zaalshow FEELODROME. Read My Lips is trots om daarvan partner te zijn.