Ben jij de match voor Read My Lips?

Read My Lips Matchmaker

Zoek jij een match?
Wat denk je van: ruim twaalf jaar ervaring, een grote en belangrijke speler op de markt, steeds inspelend op de nieuwe uitdagingen in de maatschappij en daarbij zichzelf keer op keer heruitvindend. Dat en nog veel meer is sprekersbureau Read My Lips. Bovendien noemen we onszelf een matchmaker tout court.

Read My Lips Matchmaker

De core business van Read My Lips is live sprekers en moderatoren op live events aanbieden. Als matchmaker ligt de essentie van ons wezen in het op zoek gaan naar de beste oplossing voor het event van elke klant. Heeft je bedrijf, je culturele instelling, je organisatie, je raad van bestuur een spreker nodig, een presentator, iemand om het geheel te organiseren, Read My Lips zorgt ervoor. Onze klanten komen zowel uit de commerciële als uit de non-profit sector. Ook tijdens de afgelopen twee jaren slaagden we erin om via talrijke digitale en hybride oplossingen te voldoen aan de noden van onze cliënten.

Als boekingskantoor vertegenwoordigen we meer dan 250 keynote-sprekers en moderatoren. Wij staan garant voor kwalitatieve content, inspirerende stemmen en vakmanschap die events, beurzen en studiedagen naar een hoger niveau tillen. Onze boekingen namen toe, onze nieuwe gezichten namen toe. Nu ons team nog. Wij zoeken versterking, een extra matchmaker.

Ben jij het organisatietalent dat we zoeken? Klinkt 'match making' jou als muziek in de oren? Krijg je er energie van om met externe en interne partijen te schakelen en altijd tot de best passende oplossing te komen? Ben jij op zoek naar een voltijdse, creatieve, afwisselende en uitdagende job op een fijne werkplek? Dan ben jij misschien die extra accountmanager die wij zoeken als aanvulling op ons team.

Lees de volledige vacature op https://readmylips.be/vacature-accountmanager en mail vandaag nog je cv met motivatiebrief naar jobs@readmylips.be. Wie weet mogen we jou dan binnenkort uitnodigen voor een kennismaking in ons mooie kantoor in de WATT-toren te Antwerpen.