All-in met Read My Lips Events

All-in met Read My Lips Events

Nu evenementen stilaan weer kunnen, biedt Read My Lips een event-formule aan waarmee je dit najaar in alle veiligheid je medewerkers, je businesspartners en jezelf terug een moment van samen-zijn kan gunnen.

Hiervoor trekken we de livestreams van de digitale wereld door naar de fysieke wereld onder de noemer Read My Lips Events. We hebben een snelle en gemakkelijke totaaloplossing voor live evenementen in huis. En wie dat wil, kan nog steeds starten in een hybride vorm, waarbij een beperkte groep mensen fysiek op één locatie wordt samengebracht terwijl een veel groter publiek vanop andere locaties een gelivestreamd gedeelte volgt. Die live link is van groot belang zodat iedereen zich betrokken voelt bij wat er zich afspeelt. We namen een eventmanager onder de arm die regionaal verspreid zes unieke locaties vond.

'De business voor na de pandemie werd goed voorbereid. Nu er terug voorzichtig events kunnen doorgaan, heeft Read My Lips een snelle en gemakkelijke totaaloplossing in huis.'
- Kristof Hebbrecht, matchmaker Read My Lips

Locaties van Haspengouw tot aan de zee

Deze bijzondere locaties liggen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Elk van hen is uitermate geschikt om jouw gasten op een veilige manier te ontvangen. Van elke plek straalt de inrichting een originele eigenheid uit. Een aantal van deze plaatsen zijn geschikt om je gasten ook buiten te ontvangen.

  • De Baudelokapel (Gent) (Outdoor/Indoor)
  • Het Goed van Gothem (Heers) (Outdoor/Indoor)
  • Het Théâtre Vaudeville (Brussel) (Indoor)
  • Nieuwithof (Antwerpen) (Outdoor/Indoor)
  • Louise Marie Manor (Ronse) (Outdoor/Indoor)
  • Kursaal Oostende (Oostende) (Indoor, op het podium!)
De Baudelokapel, Gent

Uit deze lijst kies jij als klant die plek die jou het meest aanspreekt, je geeft aan welke spreker en/of moderator je wenst in je pakket, en Read My Lips maakt op volledig transparante wijze op voorhand duidelijk wat het kost. De mogelijkheden zijn quasi oneindig. Ons palet van sprekers en het gamma aan moderatoren is bijna onuitputtelijk. Bij de samenstelling van je pakket kies je zelf voor een of twee sprekers, met of zonder moderator. Een tot in de puntjes verzorgd evenement met twee sprekers kan al voor €8.500, inclusief livestream! Als je wilt, zorgen we daarbovenop zelfs voor de uitnodigingen en de catering.

'Met Read My Lips Events maken we het bedrijven nog makkelijker om snel, budgetvriendelijk, hybride én veilig een evenement op te zetten.'- Peter Saerens, manager Read My Lips

Van A tot Z

Kortom: Read My Lips coördineert van A tot Z jouw hybride evenement - tegelijkertijd fysiek én digitaal -  of volledig fysiek evenement, waarbij de unieke locatie, de livestream/keynote én de sprekers inbegrepen zijn. We spreken hier echt over een all-in formule. Je hoeft je geen zorgen te maken over locatie, ontvangst, livestream ... , wij regelen dit allemaal voor jou. Op die manier ben je er zeker van dat het geheel correct en veilig verloopt. Jij kan je met een gerust hart focussen op je core business en samen met je genodigden genieten van het event.

Enkele van onze klanten geloven er al helemaal in en gaan met ons in zee voor een all-in live evenement. Dit najaar organiseert Read My Lips Events onder meer enkele events voor de Beaulieu Int Group en de boekentour rond het boek 'Mensenmaat, een pleidooi voor imperfectie' van CM voorzitter Luc Van Gorp. Deze tour doet zes steden aan, verspreid over heel Vlaanderen. Hanne Decoutere modereert de gesprekken.

Kortom, Read My Lips is helemaal klaar voor de roaring 20's, zowel digitaal als live. In welke richting de toekomst ook evolueert, Read My Lips speelt keer op keer kort op de bal om te zorgen dat jouw event er staat.

Meer weten? Contacteer Kristof!