More than 100 employees lapped up every word Steven Vromman, the lowimpactman, said today at BNP Paribas Fortis CSR Week! Be happy with less environmental footprint? Yes, it’s possible...

Laurence Jonkers

Foto van micro

Ik ben naar de nieuwe eco-comedyshow van Steven Vromman geweest. Het was een grote meevaller! Een zo belangrijke boodschap (‘Red onze planeet! Begin vandaag!’) verpakken in een heel toegankelijke, nooit prekerige voorstelling: het is een hele prestatie. Met zijn ongecompliceerde, zelfrelativerende humor weet Vromman het publiek voor zich in te nemen. Ik hoop dat hij met deze voorstelling een héél lange tour mag doen.

Anne Ryckaert

Bibliotheek Zwijndrecht

De presentatie van Steven was boeiend en werd op een aangename manier gebracht! De deelnemers van onze workshop waren na afloop heel enthousiast.

Elke Van Damme

Programmacoördinator Colruyt Group Academy

De lezing van Steven Vromman was bijzonder interessant en alle aanwezigen waren enthousiast. We hadden een propvolle zaal (bijna 90 mensen) die allen zeer tevreden waren. Hij brengt een zeer prangend probleem met de nodige ernst en humor. Ik denk dat alle mensen veel hebben opgestoken van zijn verhaal.

Mireille Vermeiren

Duurzaamheidsambtenaar gemeente Hamme

Foto van micro

De aanpak en de overtuigingskracht van Steven Vromman werden overal geweldig geapprecieerd. Steven bracht zijn Low Impact Man–Show voor zo’n 200 personeelsleden van onze scholengemeenschap. Dit is zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst en dan hopelijk ook voor de leerlingen.

Harry Jacobs

Secretaris samenwerkingsplatform Scholengemeenschap De Zenne

Steven Vromman had een inspirerend verhaal, met daarbij leuke interactie met de genodigden.

Gertrude van der Gun

Nederlandse bouwbedrijf Visser & Smit Bouw

Zonet heb ik je lezing gezien. Schitterend! Gandhi zei ooit dat we de verandering moeten ‘zijn’ die we willen zien in deze wereld... wel, mochten onze politiekers dit zoals jij volgen, zouden we al veel verder staan. Dit geeft me alleszins weer wat positieve hoop dat we met z’n allen wél (op tijd?) kunnen veranderen. Bedankt voor de motivatieboost, en de verschillende lachbuien tussendoor.

Eric

Foto van micro

Bedankt voor de zeer hartelijke en boeiende presentatie en gesprekken. Heb zonder het te beseffen toch een rondje standby-lichtjes-uitzetten, lichten uitdoen, wassen op 30° en isolatieplannen aangevat...

Willem Frederik Schiltz

Open VLD