Johny Vansevenant

Spreker
Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Foto van Johny Vansevenant

Johny Vansevenant is zeer professioneel en we zijn zeer tevreden over hem. Hij had zich terdege voorbereid en op ons evenement zelf heeft hij met zijn ervaring meteen het heft in handen genomen en ons van een echte meerwaarde voorzien. Kortom, zeer positief.

Gilles Dujardin

Febev

Foto van micro

Mag ik u namens de Gezinsraad via deze weg van harte bedanken voor het prachtige moderatorschap dat u ons gisteravond in Beveren geleverd heeft? Tijdens de nabespreking heb ik enkel complimenten mogen ontvangen, en dat is voor een groot stuk aan u te danken.

Pieter VAN BASTELAERE

Voorzitter Gezinsraad Beveren

Johny Vansevenant heeft het 50ste verjaardagfeest van ondernemersorganisatie NSZ in goede banen geleid en dat zowel in het Nederlands als in het Frans. Hij deed dat op een onderhoudende manier, wist duidelijk waarover hij sprak en bracht het geheel op een luchtige, aangename wijze.

Christine Mattheeuws

NSZ-voorzitter

ie-net ingenieursvereniging organiseerde op woensdag 6 december het erg actuele energiedebat ‘Het energiepact: wat nu?’. Moderator Johny Vansevenant kondigde de sprekers van het event op gepast wijze aan en leidde nadien het vrij pittige en soms bitse debat tussen zes politici in goede banen. Een vrij moeilijke opdracht die Johny Vansevenant op een erg professionele manier tot een goed einde bracht.

Frederic Heymans

ie-net ingenieursvereniging vzw

Foto van micro

Johny Vansevenant is erg gevat als moderator, bij de pinken, to the point. Hij legt iedereen het vuur aan de schenen en is eigenlijk een kei van de Wetstraat. We kregen veel lof van het publiek.

Michel De Sutter

Lions Club Meetjesland Eeklo

Voor een uitverkochte zaal kon VRT-radiojournalist, politiek verslaggever en auteur Johny Vansevenant op een heel boeiende manier zijn verhaal doen en antwoorden op de vragen die hem voor de voeten geworpen werden.

Davidsfonds

Ledegem

Ik heb het Merckx-boek nu volledig gelezen. Nogmaals proficiat voor het reuzenwerk. Dit verdient een doctoraat in de ‘Merckx-ologie’. Heb ook genoten van de mens Merckx, die je schetst met zijn kleine en grote kantjes.

Marc Fourneau

organisator wieleravonden Waregem

Foto van micro

Bedankt voor de fantastische begeleiding bij het debat gisteren. Wij hebben uit verschillende hoeken mogen horen dat het een zeer boeiende en onderhoudende avond was.

Ann-Sofie Daem

coördinator De Warande