Frederik De Swaef

Spreker
Moderator
Nederlands
Foto van Frederik De Swaef

De toelichting door Frederik was zeer goed. Hij bracht dit met de nodige kennis en humor, dit werd gewaardeerd door de aanwezigen.

Wim Woestenborghs

Algemeen coördinator Mediander vzw

Foto van micro

Als afsluiter van ons vierjarige onderzoek naar leegstand binnen de stedelijke handelskernen organiseerden we een tiendaagse pop-up.
Voor het slotevent zochten we naar een inspiratiesessie die ook voor de handelaars een meerwaarde kon betekenen. De lezing die Frederik De Swaef hiervoor samenstelde, voldeed aan al onze verwachtingen. In deze inspiratiesessie deelde hij zijn tips en tricks met de (lokale) handelaars om ook hun social media-verhaal tot een succes te maken. "Social media gebruiken in de lokale onderneming" zorgde voor een vol huis van geïnteresseerde lokale handelaars die voluit de kans kregen om vragen te stellen (zelfs tot lang na het einde van de lezing).
Deze lezing, doorspekt met concrete voorbeelden én de nodige humor, is dan ook een absolute aanrader voor een publiek van zelfstandige ondernemers die naast een succesvol offline verhaal ook online willen scoren.

Dieter Janssens

Onze welgemeende complimenten en dank voor de op maat gemaakte keynote van Frederik De Swaef voor de ACE-medewerkers van Telenet. Ik heb achteraf nog veel complimenten over Frederik ontvangen. Levendig, grappig en alles met een eigenzinnige kijk (geweldig!). De ACE Champions hebben er veel van opgestoken en zijn ook aan de slag gegaan.

Ines Van de Velde

Telenet in het kader van event voor de ACE-medewerkers

Het bestuur was heel tevreden over de informatieve en toch ontspannende voordracht. Wij vinden Frederik De Swaef een aanrader, hij heeft onze senioren een heel leuke namiddag bezorgd.

Bea De Wandel

Verantwoordelijke lezingen, Neos Sint-Gillis-Waas

Foto van micro

Frederik De Swaef is een ontzettend goede spreker, we hebben een schitterende voordracht gehad.

Kathy Van Ranst

Perla

Vlotte spreker. Frederik speelde als Aalstenaar bovendien voor ‘eigen’ publiek. Het resultaat was een aangename avond.

Sabine Wéry

Cultuurfunctionaris, CC De Werf Aalst