Anik Vandercruyssen

Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Anik Vandercruyssen

Anik praatte als moderator ons symposium aan elkaar. Anik is iemand die de aandacht van het publiek trekt en sprekers op een heel warme manier verwelkomt op het podium. Haar voorbereiding was prima, net als de uitvoering! Haar oprechte interesse in het event was zeer fijn en zorgde voor een open en verfrissende samenwerking.

Kim Van Breda

Project Coördinator at RURANT

Foto van micro

Ik heb Annick ontmoet naar aanleiding van een interview bij Read My Lips, waar ze werd aangesteld om mij te interviewen als vrouwelijk ondernemer rond het thema 'morgen ondernemen'. Al vanaf het begin was het mij duidelijk dat Annick meer talent in zich droeg. Dit was voor mij de reden om haar te vragen als partner tijdens mijn 'waarderingsworkshops'. Ik merk immers dat er bij bedrijven een stijgende vraag is om leidinggevenden te leren hoe ze echt kunnen verbinding maken met hun mensen, dit op basis van positieve waardering. Annick verstaat de kunst om op een eenvoudige manier een boodschap te brengen die blijft hangen bij mensen. Haar humor in combinatie met haar kennis rond feedback, haar spontaniteit en talent om te verbinden, en haar communicatie-skills maken van haar de ideale partner om mijn workshops die extra finishing touch te geven.

Nathalie Arteel

Motivational Speaker -Culture & High performance expert- Philanthropist - Author - European Entrepreneurship ambassador

Anik was moderator bij een online meeting die we organiseerden voor huisartsen. Wij waren zeer tevreden van de moderatie tijdens de live uitzending en dit vertaalde zich ook in vele positieve reacties van kijkers. Anik slaagde erin om de sprekers in de studio op hun gemak te stellen en ze zorgde voor een goeie dynamiek tijdens de uitzending. Sowieso was de samenwerking met Anik zeer fijn. Ze erkent het belang van een goeie voorbereiding en steekt hier voldoende tijd in. Ik kan Anik zeker aanbevelen als moderator voor events.

Iris Schrooten

Co-founder & Partner MediMix | Zaakvoerder Schatteneiland | PhD in medical sciences

Aniks positieve energie en haar vermogen om in een volledig onbekend onderwerp te duiken om een presentatie dynamisch te faciliteren, alsook haar vermogen om presentatoren en het publiek op hun gemak te stellen, is opmerkelijk. Ik beveel haar aan om uw professionele debatten te faciliteren, in het Frans, Engels of Nederlands.

Xavier Biot

Earth Optimist | Passion for people & Best Team builder | IoT and Digital Transformation

micro