Anik Vandercruyssen

Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Foto van Anik Vandercruyssen

En ja, ze stond er weer! Voor de derde keer op rij verwelkomde Anik honderden brandweermensen op het jaarlijkse brandweercongres. Enthousiast, warm, goed voorbereid en met een kwinkslag op het juiste moment leidde ze verschillende sprekers in. Als spreker een geruststelling dat je professioneel opgevangen wordt vanaf het eerste kritieke moment dat je op het podium stapt. Voor de organisatie een rots in de branding wanneer er last minute onverwachte zaken opkomen: Yes, she can!

Cathy De Schryver

Stafmedewerker Netwerk Brandweer (VVSG)

Foto van micro

We hebben heel fijn samengewerkt met Anik. Ze is zeer enthousiast, creatief, dynamisch en gemotiveerd. Vorig jaar hebben we haar in de video’s ingezet, dit jaar was ze onze host voor video’s en show. Dit heeft ze zeer goed aangepakt. Een goede briefing, voorbereiding, en de tweetalige (Frans/Nederlands) show van een dik uur was top!

Caroline de Le HoyKristof Delhez

IT Event Comeos

Ik heb met Anik samengewerkt op het congres van de brandweer in 2017. Ik zat daar als lid van het panel en Anik was presentatrice. Ik heb Anik ervaren als een zeer goed voorbereide en gedreven professional. De manier waarop ze doorheen de dag verschillende presentaties heeft gedaan was een meerwaarde voor het congres.

Bert Brugghemans

Commandant Antwerpse Brandweer

Anik is zeer dynamisch, energiek, gemotiveerd en bereidt zich zeer goed voor. Ze bracht de finale van de debatwedstrijd tot een prachtig einde, waarin ze zowel het event presenteerde, de debatten modereerde en zorgde voor interessante tussenmomenten voor de toeschouwers. Een digitaal evenement tot leven brengen is niet altijd gemakkelijk, maar Anik slaagde hier probleemloos in! Een samenwerking zeker voor herhaling vatbaar.

Marte Billen

Beleidsmedewerker Hujo vzw

micro