Anik Vandercruyssen

Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Foto van Anik Vandercruyssen

Rencontre au BVV congres suivie d'une parfaite collaboration lors de l'événement ANPI 'Bosec 25 years', d'autres collaborations à venir!

Delphine Rasseneur
Communication Manager ANPI
Foto van micro

We hebben heel fijn samengewerkt met Anik. Ze is zeer enthousiast, creatief, dynamisch en gemotiveerd. Vorig jaar hebben we haar in de video’s ingezet, dit jaar was ze onze host voor video’s en show. Dit heeft ze zeer goed aangepakt. Een goede briefing, voorbereiding, en de tweetalige (Frans/Nederlands) show van een dik uur was top!

Caroline de Le HoyKristof Delhez
IT Event Comeos

Cela fait déjà plusieurs années que je travaille avec Anik sur le tournage de films de e-learning pour les pharmaciens. Elle est très professionnelle et cette collaboration répond à chaque fois à nos attentes.

Caroline de Le Hoye
Pharmacy Channel Manager

En ja, ze stond er weer! Voor de derde keer op rij verwelkomde Anik honderden brandweermensen op het jaarlijkse brandweercongres. Enthousiast, warm, goed voorbereid en met een kwinkslag op het juiste moment leidde ze verschillende sprekers in. Als spreker een geruststelling dat je professioneel opgevangen wordt vanaf het eerste kritieke moment dat je op het podium stapt. Voor de organisatie een rots in de branding wanneer er last minute onverwachte zaken opkomen: Yes, she can!

Cathy De Schryver
Stafmedewerker Netwerk Brandweer (VVSG)
Foto van micro

Anik did a great job MC’ing Taminco’s Award Show. In a short period of time she familiarized herself with our company, our products and our award nominees’ names. (She even expressed herself in Chinese!) This resulted in a very natural way of presenting the show, as if she was part of our company. The entire audience was very enthousiastic about her performance. If the opportunity arises again, we will not hesitate to call on Anik’s presentation skills!

Isabelle De Scheirder
Volvo Cars Gent

Ik heb met Anik samengewerkt op het congres van de brandweer in 2017. Ik zat daar als lid van het panel en Anik was presentatrice. Ik heb Anik ervaren als een zeer goed voorbereide en gedreven professional. De manier waarop ze doorheen de dag verschillende presentaties heeft gedaan was een meerwaarde voor het congres.

Bert Brugghemans
Commandant Antwerpse Brandweer