Betrokkenheid en enthousiasme creëren bij werknemers of klanten? Het is tegenwoordig een uitdaging met al dat telewerk, 1,5m afstand houden van elkaar en ga zo maar door. Teambuildings, nieuwjaarsrecepties, een aperitief op vrijdag … het ligt allemaal stil. Of toch niet? Bij Read My Lips gingen we op zoek naar alternatieven, omdat we meer dan ooit beseffen hoe belangrijk verbondenheid is: verbondenheid met je werknemers, je collega’s, je klanten, je familie …  En zo ontstond ons aanbod van de livestreams: van een gezellige online kooksessie met al je collega’s (en eventueel een glaasje wijn) tot inhoudelijke mini-events online.

Live workshops: als teambuilding of nieuwjaarsactiviteit

Koken met een chef (van op afstand)

Michaël Sels is auteur van het boek 'Lekker Lang leven', hoofd diëtetiek van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en gediplomeerd chef-kok. Speciaal voor jou en jouw team combineert hij al zijn vaardigheden om zo een culinaire ervaring te creëren. Via een (online) kookworkshop begeleidt hij jou en jouw collega’s stap-voor-stap (van op afstand), zodat iedereen thuis een lekkere maaltijd op tafel tovert. Een uniek moment, perfect als teambuilding voor al je medewerkers, en ideaal tijdens deze coronaperiode!

 

Meer informatie

 

Livestreams: volledig virtueel & boordevol interactie

Pakket: veerkracht op maat

Tijdens deze livestream staat het onderwerp 'wellbeing en veerkracht' centraal. Een thema dat elk gezond bedrijf nu meer dan ooit nauw aan het hart ligt. Het evenement start met babbels van drie uitmuntende sprekers: Ann De Bisschop, Saskia Van Uffelen en Rob ‘Fly’ Vliegen, onder begeleiding van moderator Nic Balthazar. Onze focus ligt niet alleen op de inhoud, de beleving is minstens zo belangrijk. We creëren een interactief evenement voor jou en jouw team in een online jasje.

 

Meer informatie

 

Virtual keynote

Impact van geluk

Wil jij investeren in een gezonde toekomst voor jezelf, je bedrijf en je medewerkers maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan bieden wij je de oplossing aan met de keynote van Ann De Bisschop. Deze staat boordevol wetenschappelijk onderbouwde tips waarmee je meteen aan de slag kan. De keynote is een compleet verhaal en gaat over zowel de rol van de organisatie, die van de leidinggevende, als die van de medewerker.

 

Meer informatie