Kris Daels

Spreker
Nederlands
Foto van Kris Daels

De voordracht van Kris Daels was boeiend en verrassend. Kris Daels is een vlotte verteller, antwoordt graag op de gestelde vragen en kijkt niet naar de tijd waardoor de voordracht 30 min. uitgelopen is en als ik hem niet gestopt had dan was hij nu nog aan het vertellen.

Roos Martens

S-Plus vzw Oost-Vlaanderen

Foto van micro

Kris Daels is een levendige spreker. De bezoekers hingen aan zijn lippen en waren erg enthousiast. Hoewel we al uitliepen had het nog langer kunnen duren, zo geboeid was het publiek.

Ellen Van Loenen

Lokaal Vrijetijdsbeleid Berendrecht Zandvliet Lillo

De lezing van Kris Daels was zeer goed. Kris kan prachtig vertellen.

Jacqueline Van Groenenrode

Neos Gavere

Hierbij laat ik u weten dat we zeer tevreden waren over de spreker dhr Kris Daels: een uitstekende verteller, een innemende man met het juiste psychologisch inzicht om z'n publiek juist in te schatten, correct. We zullen hem en uw bureau graag aanbevelen bij andere organisaties.

Mieke Logghe

voorzitter Inner Wheel Jabbeke

Foto van micro

Het was voor de FO-club een prachtige avond met Kris! Zeer geslaagd, zeer boeiend!

Marc Storme

Gisterenavond hadden we Kris Daels als gastspreker in ons midden. Hij heeft een bizarre job uitgeoefend. Meneer Daels kan hier zeer begenadigd over spreken en gaat geleidelijk over van de strakke procedures naar het spectaculaire veldwerk. Kortom, geen alledaagse materie. Een aanrader!

Geert Van Walleghem

Voorzitter De Kamer Roeselare

Veel enthousiaste reacties over deze getuigenis.
Kris Daels kan het publiek echt boeien.

Janneke Deknudt

Voorzitter VSVK

Foto van micro

Met Kris Daels is het 'hang on his lips' i.p.v. 'read my lips'. Zeer begenadigd verteller waarvoor je graag liefst eens een zeer lange avond voor vrijmaakt. Alles komt aan bod met het nodige sarcasme, humor en spanning en dit zonder de realiteit te verliezen.

Bert Vagenende

Voorzitter

Wij hebben een fantastische avond beleefd met Kris Daels. Het klikte meteen en ik denk niet dat een andere avond met spreker ooit zo lang is uitgelopen. We hopen dit zeker nog eens over te doen.

Laurent Witdouck

Voorzitter Ambassadorclub Roeselare

Kris Daels is een zeer boeiende spreker. We hebben allemaal geboeid geluisterd naar zijn verhaal. Het was een interactieve avond zodat wij al onze vragen konden stellen tijdens zijn voordracht. We hebben allemaal genoten en raden hem zeker aan bij andere clubs.

Thomas De Leyn

Ronde Tafel Maldegem 87

Foto van micro

Kris Daels wist onze mensen te boeien van de eerste tot de laatste minuut. Het verhaal werd enorm boeiend gebracht, doorspekt met de nodige anekdotes en humoristische uitlatingen.
Vragen vanuit het publiek waren geen probleem. Vlot en zonder probleem volgde het antwoord met direct een nieuwe situatie uit het leven van Kris. Kortom, een zéér boeiende voordracht!
Waren er maar meer sprekers van zijn kaliber…

Ludo Van Loon

Secretaris Landelijke Gilde Ruisbroek

De avond met Kris Daels is zeer goed verlopen. Het was een boeiende en leerrijke uiteenzetting waarna ik heel veel positieve reacties heb mogen ontvangen van de leden.

Bert Leys

Fifty One Club ’t Zand Lommel

De uiteenzetting van Kris Daels was ronduit schitterend! Zeer vlotte spreker en een sympathieke man. Hij had voortdurend de zaal op zijn hand. Iedereen was vol lof.

Tom Dedecker

Ronde Tafel De Panne

Foto van micro