Overmorgen ondernemen

Overmorgen ondernemen

Ontbijten, werken, lunchen, werken,... en dat allemaal in dezelfde ruimte en misschien zelfs aan dezelfde tafel. Dat is in een notendop hoe een kantoordag er vandaag uitziet. Verplicht thuiswerken veranderde het kantoorlandschap drastisch. Hoe ga je hiermee om als ondernemer? En wat na corona? Staan we dan allemaal te springen om terug naar kantoor te gaan? Moderator Anik Vandercruyssen ging te rade bij onderneemster Nathalie Arteel. Zij is experte in het uitbouwen van een positieve bedrijfscultuur. Nieuwsgierig naar haar ervaringen en tips? Beluister snel de nieuwe aflevering van onze podcast: Overmorgen ondernemen.

Anik Vandercruyssen en Nathalie Arteel

Familiebedrijf Arteel ondersteunt bedrijven om een positieve, mensgerichte en opbouwende bedrijfscultuur te implementeren. Met dertig jaar ervaring op de teller bezit de firma al de nodige expertise in human touch. Door de technologie werd de wereld een dorp, maar wel eentje waar iedereen elkaar voorbij loopt. Met behulp van diezelfde technologie helpt Arteel om meer verbinding te creëren op de werkplaats, ook in tijden van thuiswerk.

Over mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, over waarden en liefde, over haar jeugd en het moederschap... Nathalie gaat geen onderwerp uit de weg. In elke beproeving ziet deze sterke dame een kans. Geïnspireerd door de mensen die ze op haar eigen levenspad tegenkwam, is ze nu zelf een bron van inspiratie voor velen.

Elke dag in de praktijk brengen wat je verkondigt, dat is een uitdaging maar ook een geschenk.

RML

 

Ook wanneer je omzet exponentieel groeit, kan het zijn dat je het professioneel zwaar te verduren krijgt. Iedere professional brengt zowat twee derde van zijn of haar leven op de werkvloer door. Het gezegde 'je wordt wat je eet' geldt ook mentaal. Daarom kun je als bedrijfsleider er best voor zorgen dat je medewerkers zich goed voelen. Ontdek wat volgens Nathalie de rode draad is om terug te keren naar de basis, terug naar eenvoud en de basisbehoefte van elke mens. Kom er meer over te weten in de podcast Overmorgen.


Podcast Overmorgen