Indra Dewitte

Spreker
Moderator
Nederlands
Frans
Engels
Indra Dewitte

Wij zijn heel tevreden over de prestatie van Indra Dewitte. Zij heeft het debat op een heel professionele en boeiende manier geleid, en heeft met een adequate aanpak een onvoorziene reactie vanuit het publiek behandeld. Tevens had zij zich erg goed ingeleefd in het onderwerp en sprak ze met overtuiging over de diverse topics. Naar de panelleden en het publiek, dat bestond uit een 500-tal ondernemers, straalde zij een warm vertrouwen uit.
Wat betreft de samenwerking met uw bureau, Read my Lips zijn wij ook heel tevreden. Bij een volgend event, zouden wij zeker opnieuw bij jullie aankloppen.

Isabel De Preter

MP ING

Foto van micro

Indra Dewitte is een zeer professionele presentatrice en moderator. Zij was goed voorbereid en inhoudelijk helemaal mee met het onderwerp. Door de gedurfde vraagstelling gaf zij een echte dynamiek en toegevoegde waarde aan het panelgesprek.

Leen Martens

t-groep

Zo is Indra Dewitte niet alleen een mooie verschijning: ze presenteert met De Zevende Dag een programma met soms zeer moeilijke discussies. Maar toch slaagt ze er telkens in om zwaar geladen politieke debatten op een fijne manier af te ronden. En steeds met een glimlach.

Danny Vandersmissen

Nationale Orde van de Gulle Lach