Bart De Bondt

Spreker
Moderator
Nederlands
Engels
Bart De Bondt

Ik nodigde Bart uit als hoofdspreker op ons '1001 smiles'-event van BU PEP Benelux. Het doel was om met onze medewerkers stil te staan bij het welzijn op het werk en om onze betrokkenheid te vergroten om een sterker team te worden. Bart hield een uitstekende speech die leidde tot geweldige interacties, en belangrijker nog, tot een gepassioneerde dialoog tussen medewerkers en leidinggevenden over wat er in de toekomst nog verbeterd kan worden. We zullen zeker op dit momentum voortbouwen om onze medewerkers nog gelukkiger te maken dan ze nu al zijn!

Wim Destoop

General Manager Pepsico North West Europe

Bart heeft gesproken op verschillende van onze events in Nederland. Hij kon altijd op veel positieve reacties rekenen. Hij is een inspirerende spreker naar wie je kunt blijven luisteren, het publiek krijgt er niet genoeg van. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Tina Colls-Vagnholm

Director of Operations at IFFC

micro

De combinatie van zijn professionele ervaring op senior-managementniveau van een grote instelling en zijn kennis op het gebied van leiderschap, organisatiegedrag en psychologie/persoonlijke skills, maakt Bart vrij uniek. Hij is erg toegewijd en professioneel. Hij fungeert als een effectief klankbord en als een inspiratiebron, en hij is tegelijkertijd to-the-point en pragmatisch. Tot slot stelt hij algemeen aanvaarde overtuigingen en gewoonten graag in vraag, op een manier die zowel confronterend als stimulerend is.

Frederik Vandepitte

CEO at KBC Securities