Geïnspireerd door Filip Muyllaert

Geïnspireerd door Filip Muyllaert

If you can make it in New York, you can make it anywhere, zong Frank Sinatra. Waarom het bij één metropool houden, dacht presentatiestrateeg Filip Muyllaert bij het schrijven van het boek ‘Inspirerend spreken als leider’ en hij veroverde er meteen het hart van vooraanstaande Amerikaanse auteurs uit de managementwereld mee.

Met marketinggoeroe Seth Godin deelt Filip zijn liefde voor spreken. Als spreker wordt ook Filip al vele jaren alom geprezen om zijn sterk inspirerende en verrassende speeches en de blijvende impact ervan op zijn publiek. Deze meesterverteller is gespecialiseerd in twee specifieke onderwerpen: enerzijds ‘motivational speeches’ en anderzijds keynotes gefocust op inspirerende leiderschapscommunicatie.

Filip shares inspiring stories, anecdotes and strategies that can help anyone find their voice.
- Seth Godin

Wat maakt leiders echt inspirerend als ze het woord nemen? Hoe kunnen ze hun ideeën en hun visie ten volle tot leven brengen en een transformerende impact hebben op slechts één enkele persoon, op een heel team, op een bevolking of zelfs op de wereld? De verbale inspiratiekracht van een leider is vandaag meer dan ooit nodig. In de op zijn boek geïnspireerde keynote benoemt Filip vijf krachtprincipes die politici, ondernemers en leiders helpen om hun boodschappen een inspirerend karakter te geven. Hij illustreert zijn bevindingen aan de hand van hedendaagse en historische figuren uit de wetenschap, muziek, kunst, politiek, sport of business.

Ook wereldberoemd executive coach, auteur en leiderschapsexpert, Marshall Goldsmith, heeft niets dan lovende woorden voor het boek van Filip.

Filip has made the ultimate guide to better communication and speaking skills to get you energizing your team in no time. A must read!
- Marshall Goldsmith

De principes, tips en ideeën in het boek komen voort uit Filips passie om mensen te inspireren. Hij heeft zelf vijftien jaar ervaring als coach op zijn palmares staan. Onze presentatiestrateeg hielp al ontelbare ‘young potentials’ en leiders die strategisch belangrijke boodschappen moeten overbrengen.

Je kan Filip ook boeken voor twee Engelstalige keynotes, ‘How Super Champions Think’ en ‘Only the Paranoid Survive’. Hierin ontrafelt hij de geheimen van een kampioenenbrein en werpt hij een blik op de toekomst voor succesvol ondernemerschap.

Heb ook jij nood aan meer verbale inspiratiekracht om de leider van de toekomst te worden die jouw mensen verdienen? Boek dan deze expert, die op alle continenten zijn publiek kan begeesteren, nu hier via Read My Lips.