Gematcht door Read My Lips

Kookworkshop met Michaël Sels

Terwijl experts en politici debatteerden over vaccins en het Covid Safe Ticket, zette Read My Lips meteen na de eerste lockdown reeds een eventformule op touw waarmee je in alle veiligheid je medewerkers, je businesspartners en jezelf een moment van samen-zijn kan gunnen. Wij kijken met onze moderatoren en sprekers vol vertrouwen naar de toekomst, een toekomst die we met al onze klanten willen delen.

Kookworkshop met Michaël Sels
Volop actie tijdens de online workshop met Michaël Sels

Read My Lips maakt zich dan ook sterk dat we de juiste stappen zetten in onze positionering op de markt als de ideale matchmaker. Op vraag van de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing in elke situatie. Of die vraag gaat over de drager, een event, dan wel een livestream, we gaan ervoor.

Digitaal

Onder de noemer Livestreams bieden we een aantal digitale formules aan. Eerst en vooral zijn er de Read My Lips Livestreams pur sang. In een plug and play aanbod ontdek je een vooraf opgenomen keynote van ongeveer een kwartier waarin de spreker kort zijn boodschap brengt, gevolgd door een online live Q&A moment. Als klant krijgt je op die manier een kwalitatief onberispelijke keynote over de materie die je nauw aan het hart licht met daarna interactie met de spreker, met de deelnemers, met elkaar. Deze werkwijze inspireerde diverse bedrijven om naast de kant en klare themapakketten te vragen naar op maat gemaakte livestreams.

Dit opende de deur voor meer. Er is bijvoorbeeld de digitale live kookworkshop met chefkok-diëtist Michael Sels, een ideale teambuilding activiteit. Je team krijgt alle benodigde producten aan huis geleverd, ieder kookt thuis live mee, stelt vragen waar nodig en vergelijkt uiteindelijk de creaties onderling met alle hilariteit tot gevolg.

Met Read My Lips Events maken we het bedrijven nog makkelijker om snel, budgetvriendelijk, hybride én veilig een evenement op te zetten. - Peter Saerens, manager Read My Lips

A tot Z

Daarnaast creëerden we de Read My Lips Events waarin we de livestreams van de digitale wereld doortrekken naar de fysieke wereld. Dat kan volledig live of in hybride vorm waarbij een beperkte groep mensen fysiek op één locatie wordt samengebracht terwijl een veel groter publiek vanop andere locaties een gelivestreamd gedeelte volgt. Die live link is van groot belang zodat iedereen zich betrokken voelt bij wat er zich afspeelt. We namen een eventmanager onder de arm die regionaal verspreid zes unieke locaties vond. Uit deze lijst kies jij als klant die plek die jou het meest aanspreekt, je geeft aan welke spreker en/of moderator je wenst in je pakket en als je dat wilt, zorgen we daarbovenop zelfs voor de uitnodigingen en de catering.

Kortom: Read My Lips coördineert van A tot Z jouw online, hybride - tegelijkertijd fysiek én digitaal -  of volledig fysiek evenement, waarbij de unieke locatie, de livestream/keynote én de sprekers inbegrepen zijn. Op die manier ben je er zeker van dat het geheel correct en veilig verloopt. Jij kan je met een gerust hart focussen op je core business en samen met je genodigden genieten van het event.

In welke richting de toekomst ook evolueert, Read My Lips speelt keer op keer kort op de bal om te zorgen dat jouw event er staat. Kies de juiste match uit ons aanbod en fleur de eindejaarsperiode op met een prachtig event!