Veerkracht op maat

Read My Lips Livestream Veerkracht

Vol vreugde en trots kondigen wij onze eerste Read My Lips Livestream aan: Veerkracht en wellbeing. Onze nieuwste creatie wil een lichtpuntje zijn in een tijd waarin 'normaal' als iets uit een ver verleden klinkt.

Read My Lips zocht en vond de ideale oplossing om in een onzekere periode toch een evenement te kunnen organiseren voor jou en jouw werknemers, voor jou en jouw businesspartners. Hiervoor gaan wij online, en dit in een mix van state of the art technologie en live interactie. Onder begeleiding van moderator Nic Balthazar geven sprekers Saskia Van Uffelen, Ann De Bisschop en Rob (Fly) Vliegen je een inkijk in hun visie op de huidige wereld.

Werken anders bekeken

Saskia noemt zichzelf een 'apostel van de nieuwe digitale realiteit'. Ze pleit er vurig voor dat bedrijven in dit digitale tijdperk uit hun comfortzone treden om op een vernieuwende manier te werken, een die aansluit met de visie van de jonge generatie waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan. Robert Vliegen, bekend als Fly uit het Eén-programma ‘Kamp Waes’, volgt de stelling dat je ieder probleem kunt overwinnen met het nodige doorzettingsvermogen. Je weet maar tot wat je in staat bent wanneer je effectief getest en tot het uiterste gedreven wordt. Tijdens zijn carrière bij de Special Forces leerde hij dat je met samenwerken en overleggen bergen kan verzetten. Ann bevestigt dat wellbeing over leiderschap gaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in de media, onder meer als Wellbeing Director voor de hele mediagroep Medialaan, beseft ze heel goed dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eisen. Dat kan anders en beter. Na de gedwongen ervaring met thuiswerken, hoopt ze dat bedrijven voortaan inzetten op een hybride model: een goede mix van een aantal dagen op kantoor – want dat sociale contact en die connectie hebben we zeker nodig – en een aantal dagen thuiswerk, waar we gefocust en productief aan de slag kunnen, en geen tijd verliezen in eindeloze files.

Digitale all-in formule

Voor deze livestream passen wij zelf het hybride model toe. Op jouw maat zoeken we de beste formule. Het anderhalf uur durende evenement start met keynotes van de drie uitmuntende sprekers onder begeleiding van de moderator. Nic kan daarbij ter plaatse komen, of online alles begeleiden. Uiteraard kan en mag jouw inbreng niet ontbreken en zullen er momenten van interactie opgenomen worden. Onze focus ligt niet alleen op de inhoud, de beleving is minstens zo belangrijk. We ontzorgen en creëren een interactief evenement voor jullie.

Groeien naar de toekomst

Het onderwerp 'veerkracht en wellbeing' kozen we niet toevallig. Recent nog quoteerde psychiater Dirk De wachter in De Zondag:

Er is veel veerkracht, maar ik ben toch bezorgd voor de volgende maanden.

"Uit tal van wetenschappelijke studies blijkt dat het aantal mensen met depressie, met agressief gedrag of mensen die allerhande middelen gaan gebruiken de komende maanden significant zal toenemen.” zegt de psychiater verder.

In onze livestream rond 'Veerkracht en wellbeing' hoor je hoe je het anders kan aanpakken, hoe je er samen met je werknemers voor kan zorgen dat iedereen zich goed blijft voelen in zijn vel, zowel op de werkvloer als thuis. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand het noorden kwijt raakt, dat er een evenwicht blijft bestaan. Ook al komen er nog nieuwe periodes van intensief thuiswerk, of zelfs van tijdelijke werkloosheid, jij laat je werknemers niet in de steek. Kortom: deze livestream is een must voor iedereen die veerkrachtig meegroeit met een veranderende toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Contacteer ons meteen!