Veerkrachtige duizendpoot

Angelica Krsteski

Van ingenieur over marketingstrateeg tot voorvechter van een mensgerichte aanpak in organisaties, zo verliep in een notendop de professionele carrière van Angelica Krsteski. Deze duizendpoot is één van de nieuwe aanwinsten bij sprekersbureau Read My Lips.

Angelica Krsteski

Angelica's loopbaan volgde een kronkelpad om haar te brengen tot waar ze nu staat. Opgeleid als ingenieur en getraind in strategic marketing en leiderschap, vormde haar tot de ideale werknemer in grote bedrijven. Tot een burn-out hier een einde aan maakte. Angelica plooide deze ervaring om tot een uniek groeiproces vol positiviteit. Ze nam haar eigen verantwoordelijkheid en persoonlijkheid grondig onder de loep. Tegelijk koesterde ze de ambitie om aan te geven hoe het anders kan in een grote organisatie. Door elke werknemer te laten groeien binnen zijn eigen sterktes creëer je een hecht team dat naar een gezamenlijk doel toe werkt.

In haar workshop deelt Angelica zowel haar persoonlijke als professionele ervaringen om meer veerkracht te brengen binnen jouw team. Ze toont aan dat door af en toe een stap terug te zetten je uiteindelijk meerdere stappen vooruit zet. Even ontkoppelen van de dagelijkse drukte om je terug te verbinden met jezelf, je team en je doel, doet wonderen.

Als transformatiecoach, consultant, founder van BUDDI, ademcoach en yogadocent gebruikt Angela ook fysieke technieken. Ze leert bijvoorbeeld aan hoe je manier van ademen je hartslag kan verlagen en de mentale chaos in je hoofd vermindert.

Je kan Angelica nu boeken bij Read My Lips voor haar unieke workshop die ze aanpast aan de specifieke noden van jouw team en bedrijf.