Stefaans energieke presentatie en kijk in de toekomst hielden de aandacht van de zaal van begin tot eind vast. Een bevlogen, informele en enthousiasmerende spreker die zijn verhaal onderbouwt met verrassende voorbeelden. 

Olivier Van Duijn

Huidig CEO Litebit, toenmalig CEO eBay Nederland

Micro

Stefaan heeft mijn aandacht getrokken tijdens een seminar over de snelheid waarmee de retail wereld aan het veranderen is. Met de hele Volvo organisatie (zowel de dealers en de importeur) werken we samen hard aan een nieuwe retail toekomst. Stefaan heeft daar een sturende rol in. Het doel is om het huidige retailsysteem aan te passen aan de nabije toekomst. Gedurende het proces is duidelijk geworden dat veranderen sneller gaat en dat het tempo eerder exponentieel stijgt, dan dat die stabiliseert! Stefaan, dank voor je gidswerk doorheen de toekomst! 
    

Jan van Roosmalen

Voorzitter Dealervereniging Volvo Dealers Nederland

Stefaan’s vision on CSR-strategy is refreshing, entertaining, energetic and still sparks ideas among our teams.

Henk Hofstede

Sector Banker Retail, ABN AMRO Bank

During a steaming and provoking process of business innovation thinking, Stefaan Vandist guided our international team to deeper insights and a spectrum of opportunities on how we can prepare ourselves to a new reality in real estate. We most appreciate his future oriented business creativity and sustainability thinking.

Patrick Meutermans

Head Benelux AEW Europe