Go and listen to Raf’s views on storytelling. You may think storytelling is fluffy and only believe in facts and figures, but after having listened to Raf, you will understand why storytelling is important and how storytelling can make these facts and figures live. Raf will convince you and will unlock the storyteller in you.

Gilles Renard

Head HR Communication BNP Paribas Fortis

Foto van micro

Raf Stevens weet op een boeiende manier inzichten bij te brengen over het nut van storytelling voor ieder bedrijf. In deze competitieve omgeving waarin velen actief zijn, komt het er immers in eerste instantie op aan de interesse van uw publiek te wekken. Storytelling kan hierin een cruciale rol vervullen!

Sebastiaan Vanneste

Unizo

De presentatie van Raf Stevens tijdens de voor onze klanten ingerichte Performance Session Antwerpen was schitterend. Zijn spontane, eerlijke en kritische aanpak werd ten volle geapprecieerd. De inhoud die Raf bracht had absoluut een meerwaarde in het totaalverhaal dat we wilden brengen. En ten slotte was de inbreng in het debat heel nuttig en to the point.

Bruno Mortier

Unit Manager D’M&S

’Loyalty start met straffe verhalen’ was de titel van ons klantenevenement in 2013. En wie beter dan een rasechte storyteller kan dat verhaal kracht bijzetten. Raf deed dit met glans, tot grote tevredenheid van onze klanten. Een aanrader.

Rudy Van Halle

Marketing Manager bij Belgian Post Group

Foto van micro

Raf Stevens bracht tijdens ons congres zelf een sterk verhaal over storytelling. Dat onthoudt duidelijk makkelijker. De lezing werd prima geëvalueerd door de deelnemers.

Joost Ramaut

Coördinator Overheidscommunicatie vzw Kortom

De lezing van Raf Stevens werd door onze deelnemers heel erg gesmaakt! Raf brengt zijn boodschap ongelofelijk sterk, zowel inhoudelijk als vormelijk. Raf Stevens heeft er essentieel aan toe bijgedragen dat onze dag een succes is geworden.

Wim Van Hoof

Tele’Train