Pol Hauspie

Spreker
Nederlands
Engels
Foto van Pol Hauspie

Gelieve Pol nogmaals te bedanken voor de waardevolle en oprechte voordracht, waar we ten volle van hebben genoten. Zijn verhaal – met de nodige humor gebracht – is als een bom ingeslagen bij heel wat leden en zal blijven hangen.

Carlo Van Tichelen
Ontbijtclub Kempen
Foto van micro

Pol Hauspie is een goede spreker. Zijn verhaal had de nodige economische, maar zeker ook emotionele spankracht. De uiteenzetting was sereen en beklijvend. Sommige toehoorders spraken van de beste activiteit sedert jaren. Voor de vereniging was de activiteit zeer geslaagd.

Dirk Erreygers
Voorzitter, Business Club Noorderkempen

Met de bancaire zeepbel die de wereldeconomie momenteel volop in haar greep houdt is het verhaal van L&H en de ICT-zeepbel die begin deze eeuw barstte weer volop actueel. Tien jaar na de feiten praat Pol Hauspie in Priester–Muzikant–Piloot openhartig en zonder naar excuses te zoeken voor zichzelf over de persoonlijke en systemische drijfveren die bedrijven kunnen vernielen. Pol Hauspie brengt in eerste instantie een dieppersoonlijk en menselijk verhaal, maar de toehoorder zal ongetwijfeld meegetrokken worden in zijn reflectie over de definitie van succes, zoals dat vandaag in onze maatschappij nog veelal wordt nagestreefd.

Carl Moons
General Manager Aexis