Zowel de presentatie van Luk Dewulf als de getuigenis van Chris Van den Abeele zijn met veel enthousiasme onthaald. Beide sprekers kregen via onze evaluaties bij een 65-tal mensen een dikke 8 op 10. We zijn dus zeer tevreden over de presentaties. De humor van Luk en de warmte van Chris maakten dat iedereen meer dan 2 uur gefocust heeft zitten luisteren en velen gaven aan dat ze echt iets hebben gehad aan hun uiteenzetting.

Annelies Zegels

RSVZ

Foto van micro

We zijn zeer tevreden, zowel van uw dienstverlening, als van Luk Dewulf. Luk Dewulf heeft ons vorige week op een geweldige manier geïnspireerd! We zitten nu al met onze handen in het haar met de vraag hoe we dat bij onze volgende jaaropening kunnen overtreffen…

Christophe De Zutter

Miras

We hoorden vele positieve reacties op het verhaal van Luk Dewulf! Hij heeft er talent voor!

Tine Zutterman

Vives

De lezing van Luk Dewulf is volledig naar wens verlopen, de presentatie heeft heel wat losgemaakt en heeft iedereen op weg gezet om te werken met talent.

Patrick Bleyenberg

Groen

Foto van micro

We kijken terug op een geslaagd event met Luk Dewulf als spreker.

Cyriel Craeghs

Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen

De lezing van Luk Dewulf was een heel boeiende en aangename ervaring. Hij voldeed zeker aan alle verwachtingen. Hij was hier meer dan een uur op voorhand en het voltallige publiek vond de lezing erg interessant.

Vanessa Sergeant

Sociaal Huis Wielsbeke

De lezing van Luk Dewulf op HR Xpo is prima verlopen: zowel de opkomst, het opzet als de inhoud.

Pieter Desmet

Exhibition manager Kortrijk Xpo

Foto van micro

Er is tegenwoordig heel wat argwaan voor een feelgoodfilosofie. Het originele concept van Ik kies voor mijn talent zal die weerstand ongetwijfeld wegnemen.

Joseph Kessels

Hoogleraar

De ideeën van Luk Dewulf zijn voor mij heel erg herkenbaar. Het klopt helemaal dat je soms niet beseft wat je talent is. Pas aan de universiteit ontdekte ik mijn talent voor de mondharmonica en de muziek.

Steven De Bruyn

Muzikant

Een van de boodschappen van Luk Dewulf is: ‘What doesn’t kill you, makes you stronger’. Ik kan die boodschap vanuit mijn eigen ervaring helemaal onderschrijven.

Marc Herremans

Foundation To Walk Again

Foto van micro