Wij zijn zeer tevreden over de lezing van Fran Bambust. Ze is een zeer boeiende spreekster en ze had haar presentatie ook afgestemd op onze organisatie. Het publiek was zeer divers: van medewerkers van de directie Marketing & Sales (sales, marktonderzoek, communicatie) en management tot loketpersoneel. Wij hadden op voorhand haar advies gevraagd over enkele gedragsexperimenten. Haar input was zeer nuttig en ze was ook meteen bereid om die experimenten in haar presentatie te verwerken. Ze was ook de hele dag aanwezig om het hele gebeuren te volgen.

Eveline Veulemans
De Lijn
Foto van micro

Fran brengt op een no-nonsense manier en met volle overtuiging haar boodschap vol inzichten en tips. Haar aanpak en stijl boeien de deelnemers. Ze brengt een bijzondere mix van gedragspsychologie en communicatietips. Wil je eindelijk communiceren met effect, dan is haar advies een must voor elke communicatiestrategie.

Nadja Desmet
Stafmedewerker VVSG

Fran is een rastalent, die haar enthousiaste, entertainende stijl probleemloos weet te koppelen aan het sérieux van haar boodschap. Of het nu voor 15 minuten is of voor 2 uur, het is er telkens boenk op.

Jan Van Hee
Arteveldehogeschool, medeorganisator IMGent

Om Frans presentatie te beschrijven dacht ik eerst aan het woord ‘sprankelend’. Maar ‘vuurwerk’ lijkt me een beter woord. Een vuurwerk van feiten en voorbeelden, methodes en praktische voorbeelden, humor en zakelijkheid, dat op je afkomt en waarnaar je moet blijven kijken en luisteren.

Karl Musschoot
Afdelingshoofd Communicatie – Vlaamse Overheid
Foto van micro

Fran is in één woord: begeesterend. In meerdere woorden klinkt dat zo: een dame die door haar enthousiasme, passie en kennis van zaken een publiek moeiteloos kan meenemen in haar verhaal. Ze verdiept zich in de materie en maakt het haar eigen waardoor ze weet waar ze over praat. Dat combineert ze met een inspirerende gave van overbrengen en dat maakt nu net die winnende combinatie. Het is telkens een waar genoegen om met haar samen te werken en ik kijk al uit naar de volgende gelegenheid.

Martine Van Driessche
Directrice Belgische Vereniging voor Interne Communicatie