Maatwerk

Read My Lips Sprekersbureau

Voor organisatoren van evenementen zijn het uitdagende tijden. Er was een tijd dat de agenda's van onze sprekers elk najaar bol stonden van seminars en andere zakelijke evenementen. Dit jaar is dat wel anders. Als dynamisch en creatief bureau hebben we hier een oplossing voor bedacht.

Laten we eerst even terugkeren naar de essentie. We krijgen vaak de vraag waarvoor mensen eigenlijk bij ons terecht kunnen. Wij zijn een door de wol geverfd sprekersbureau. Wat betekent dit concreet? Je kan bij ons terecht om een onderlegde spreker en/of een bedreven moderator te boeken voor een bedrijfsevenement. Read My Lips gaat echter verder. Wij leggen links. Wij denken mee. Wij creëren een totaalervaring op maat.

Op basis van een kennismakingsbabbel met de klant stellen we een programma samen met sprekers die het evenement top of the bill maken. Een perfect gecaste moderator mixt als een ervaren bartender de inhoud tot een super cocktail. Kortom, die babbel, dat telefoongesprek, mag je gerust een brainstorm noemen. Het resultaat levert de klant een boeiend seminar op dat de aanwezigen uitdaagt en inspireert. We begeleiden onze klanten tot in de puntjes en matchen de inhoud en – zeker nu – ook de techniek met hun DNA.

We zien jullie minder, maar daarom niet minder graag.

Onze maatschappij verandert de laatste tijd razendsnel en zette het gekende concept van seminars op zijn kop. Moeten we er daarom geen meer organiseren? Natuurlijk niet! Elke uitdaging vraagt om een oplossing. Wij hebben die gevonden door de Read My Lips Livestreams in het leven te roepen.

Meer dan ooit hebben bedrijven er nood aan om hun klanten, partners, team te inspireren. We helpen daarmee door alle snufjes van de digitale wereld in te zetten want een deels of volledig digitaal concept is dé oplossing. Technisch kan heel veel: een moderator ter plaatse bij jou op het bedrijf en de gastsprekers op afstand bijvoorbeeld om één van de mogelijkheden te noemen. Ook live corona proof evenementen behoren tot de opties, zoals werken met kleinere groepen die fysiek aanwezig zijn in combinatie met livestream. In functie van ieders budget gaan we tot het uiterste. We zien jullie nu misschien wel wat minder, maar daarom zeker niet minder graag.

Door onze ervaring én op basis van onze zeer uitgebreide lijst aan sprekers en moderatoren kunnen we op zowat alle vragen van bedrijven en organisatoren een antwoord bieden. Hybride of volledig digitale evenementen, we gaan er voor. En ook nu is de content van onze sprekers altijd up-to-date, ze brengen een heldere blik op de actualiteit. Daarom lanceren we een eerste kant-en-klaar pakket rond Veerkracht en Wellbeing in september. Laat dit vooral geen beperking vormen voor jouw creativiteit. Het blijft niet bij één thema of we maken er eentje op jouw maat.