Filip Van den Abeele

Spreker
Moderator
Nederlands
Engels
Foto van Filip Van den Abeele

Filip Van den Abeele bracht een interessante uiteenzetting over Industry 4.0 op ons event van 20 jaar Preventie en Interim. De leden hebben zeer positief gereageerd en vonden de voordracht zeer geslaagd!

Marijke Bruyninckx
Directeur Preventie en Interim
Foto van micro

Wij nodigden Filip uit om als dagvoorzitter ons jaarlijks event van de Belgische Petroleumfederatie in goede banen te leiden. De rol van moderator is essentieel voor het goede verloop van de debatten en voor het aan elkaar praten van de thema’s. Filip heeft zich perfect van die taak gekweten. Hij leidde de debatten op een alerte, dynamische wijze en met een vleugje humor! Van de aanwezigen hebben we dan ook enkel positieve reacties ontvangen over Filips bijdrage.

Jean-Benoit Schrans
Public Affairs & Communication Manager Belgische Petroleum Federatie

Wij nodigden Filip uit als keynote speaker op Moving Automation, ons netwerk-event met een sterke klemtoon op de overdracht van praktische kennis over de nieuwste innovaties in een sterk evoluerende markt. Zijn wervende presentatie over de Vierde Industriële Revolutie sloot naadloos aan bij de verwachtingen van ons publiek. Hij wist hen met zijn verrassende inzichten te inspireren en met de nodige humor en kwinkslagen te charmeren. Wij hebben naderhand dan ook veel lovende feedback over Filips bijdrage mogen ontvangen. Zonder meer een voltreffer!

Lydia Nelde
zaakvoerder Lycom Group

Filip Van den Abeele bracht een intrigerende presentatie over Digitale Transformatie tijdens onze sociaaleconomische situatieschets van Oost-Vlaanderen. Alle aanwezigen waren vol lof voor zijn klare kijk op een disruptieve toekomst!

Pascal de Meyer
Provincie Oost-Vlaanderen
Foto van micro

De samenwerking met Filip in het kader van onze Stakeholders’ Day is goed verlopen en het was heel fijn om hem in ons midden te hebben. Filip bracht zijn tussenkomsten met de nodige sérieux én humor. Een goede combinatie.

Marleen Vanhecke
Elia

The performance of Filip Van den Abeele met fully our expectations.

Barbara Mayor
AGC Glass Europe

The group really enjoyed the keynote from Filip Van den Abeele, they thought he was really knowledgeable, knew his topic but at the same time made some jokes and really interacted with the group, which created a nice atmosphere!

Sara Sewell
Presidents Institute
Foto van micro

De keynote van Filip als afsluiter van ons onderzoekssymposium was zeer inspirerend en motiverend. En dat allemaal in perfect Engels doorspekt met voldoende humor om de aandacht van het publiek vast te houden.

Stijn Derammelaere
dr. Universiteit Gent

Wij waren erg tevreden van Filip zijn tussenkomst, zowel van zijn presentatie als van zijn optreden als moderator. Ook op de dienstverlening vanuit Read My Lips valt niets op te merken, integendeel. De communicatie verliep steeds vlot en aangenaam.

Jörg Baeten
Cogen Vlaanderen

Filip Van den Abeele bood een interessante blik op de energiemix van vandaag en morgen op ons 15-jarig jubileum. Zijn lezing, waarin hij voor de gelegenheid ook oog had voor de rol van warmtekrachtkoppeling, kon op veel bijval rekenen van de aanwezigen en het hele COGEN-team en het bestuur bedankt Filip van harte voor de erg interessante uiteenzetting en zijn professionele aanpak als moderator.

Jörg Baeten
Communicatieverantwoordelijke COGEN Vlaanderen
Foto van micro

De keynote van Filip Van den Abeele op ons event voor een 300-tal supply chain managers was uitstekend!

Jan Proot
Value Chain

Hartelijk dank Filip voor de mooie presentatie ‘De Vierde Industriële Revolutie’ op ons nieuwjaarsevent! We hebben veel positieve reacties gekregen op jouw keynote.

Els D’Hondt
FISCH (Flanders Innovation Hub for Sustainable Chemistry)

Nogmaals dank voor je zeer gesmaakte keynote op het 1e sportinnovatiecongres van Bloso (Sport Vlaanderen) in Bloso-centrum Brugge (#SIC151015). De reacties zijn zeer positief.
Je bracht wat ik had gehoopt en verwacht.

Kris De Coorde
Beleidsondersteuner Sport
Foto van micro

Alles is naar wens verlopen! Onze klanten, allemaal ondernemers, waren zeer te spreken over de keynote ‘De Vierde Industriële Revolutie’ van Filip, zeker naar inhoud maar ook naar de manier waarop Filip deze bracht. Het was een ‘wake-upcall’ voor iedereen!

Nadine Staelens
KBC

Filip Van den Abeele bracht een keynote op ons event ‘De industrie van morgen, een uitdaging voor vandaag’. De deelnemers vonden de presentatie uiterst interessant en we hebben louter positieve feedback ontvangen. Met zijn boeiende lezing heeft Filip bijgedragen tot een geslaagd event!

Jolien Meeusen
Accountmanager Voka Leuven

Filip gaf een fantastische voordracht op ons bedrijfsevent in Gent. Zijn visie op de Vierde Industriële Revolutie was echt top en wij mochten veel positieve feedback ontvangen. Kortom: de voordracht was een schot in de roos, voor een erg geïnteresseerd publiek!

Nicolas Vyncke
Gedelegeerd bestuurder Ingenium
Foto van micro

Filip heeft met zijn keynote ‘De Vierde Industriële Revolutie’ een zeer complex item op een heel bevattelijke wijze gebracht. Hij deed dit met een vleugje humor, wist goed wie in het publiek zat en was zeer goed voorbereid. De meer dan 1000 Limburgse ondernemers gaven hem via de evaluatieformulieren een monsterscore op tevredenheid!

Ingrid Eyckmans
Voka-KvK Limburg

De presentatie door Filip Van den Abeele van de inauguratie van Cargills vernieuwde R&D Centre was professioneel en warm. De toon van de moderatie was helemaal juist en daardoor werd het een speciale dag voor onze klanten en onze collega’s.

Cis Van Doninck
General Manager Cargill Belgium Global Controller Animal Nutrion

De samenwerking met Filip Van den Abeele is uitstekend verlopen! Hij was goed voorbereid, flexibel, aandachtig en super professioneel. En dat allemaal in het Engels.

Karen Boers
Managing director Startups.be
Foto van micro

Filip was als keynotespreker op onze KMO-Kennisbeurs de juiste man op de juiste plaats op het juiste moment. We konden ons geen betere spreker voorstellen die op een zeer boeiende en gevatte manier de wetenschappelijke wereld relevant maakt voor de kmo en omgekeerd. De analogie tussen een scoutsfuif en kernsplitsing is ons nu overduidelijk!
Een overvolle zaal heeft kunnen genieten van heerlijke metaforen die nog lang zullen bijblijven, gebracht door een gepassioneerde spreker, een ware ambassadeur van de wetenschap en een warme mens.

Koen Verhaeghe
Manager Innovatiecentrum

Filip Van den Abeele leidde onze onderzoeksdag op een vastberaden, efficiënte en geestige wijze in goede banen.

Tine Rams
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Filip Van den Abeele modereerde onze prijsuitreiking van de Vlaamse Technologie Olympiade. Een perfect passende stijl, super-professioneel, flexibel uitgaande van onze wensen, jeugdig, en accuraat waar nodig is. Het publiek (jong en oud), spreker en panelleden konden hem meer dan smaken.

Rik Hostyn
Coördinator Vlaamse Technologie Olympiade
Foto van micro

Filip vulde op onnavolgbare wijze voor Gent BC een netwerkavond in. Een beslagen wetenschapper die met de gepaste humor en flegma zijn publiek geboeid houdt. We mochten ervaren dat Filip datgene zomaar kan brengen, wat anders in goed ingestudeerde tv-formats verschijnt: een sterk en toegankelijk verhaal waar ons publiek door geprikkeld werd en wat meteen de juiste sfeer creëerde voor de networking achteraf.

Jens Pas
Algemeen Directeur Gent BC

Filip is de ideale gastheer voor een business conference. Als moderator op Phare Conference (Gent) deed hij dit met volledige inleving en volle overtuiging. En dit alles in het Engels. De bevestiging kwam van vele aanwezigen die vol lof waren over zijn stijl en kennis van zaken.

Marnik D'Hoore
Founder Bloovi

Filip Van den Abeele modereerde mijn gespreksavond rond urban wind & urban farming. Frisse stijl, tikkeltje schalks, hyper-professioneel, alsof hij al jaar en dag bezig is met stadslandbouw en stadswind. Ook het publiek, sprekers en panelleden konden hem meer dan smaken.

Kathleen Van Brempt
Europees parlementslid
Foto van micro