Start to feel great met Evy Gruyaert

Wil jij dat je medewerkers zich fysiek, mentaal en emotioneel beter in hun vel voelen? Boek dan een Start to feel great-traject met Evy Gruyaert. In haar nieuwste boek bundelt ze niet alleen haar eigen tips & tricks, maar deelt ze ook de kennis van zeven experten. Deze wellbeing-formule geeft je de mogelijkheid om eenvoudig en flexibel een pakket samen te stellen op basis van jouw wensen en budget. Boek bijvoorbeeld de keynote van Evy, samen met een kookdemo van Michaël Sels, een keynote van Tom De Prest en een geurworkshop van Kristof Lefebre. Of zoom in op het belang van slaap, je kledij, mindset en stemgebruik met experts Inge Declercq, Donia Sassi, Chantal Smedts en Tiffany Veys: 

 • Tom De Prest – Kinesist & neurotherapeut
  Let's move: meditatie op de werkvloer is voor de meesten 'bedrijven' een brug te ver, maar een adempauze van enkele minuten is veel meer toegankelijk en vraagt ook geen tijd. Tom gaat dieper in op de relatie en invloed van je brein op je lichaam, wat doen positieve en negatieve gedachten daarmee? Hoe optimaliseer je jouw mindset op de werkvloer en thuis? Hij vergelijkt o.a. timemanagement versus energymanagement. 
  Bekijk ook de vodcast en podcast via onze podcast.
   
 • Chantal Smedts – ICF-gecertificeerd coach, oprichter 3D-leiderschapsconcept
  Let's think: hoe beter je jouw gedachten en emoties kunt beheren, hoe sterker je staat in de wereld waar we vandaag in leven. Tijdens deze keynote reikt Chantal je een aantal praktische manieren aan die je elke dag opnieuw helpen om het beste uit je leven te halen. Persoonlijk leiderschap is de basis van een gelukkig en succesvol leven.
   
 • Michaël Sels – Gediplomeerd chef & hoofddiëtist UZA
  Let's eat: via een ontbijt of lunch brengt Michaël zijn kennis tot bij jou. Wat is de meest liefdevolle keuze die je qua voeding voor jezelf kunt maken? Zijn advies gaat over de zoektocht naar quick wins, waarmee je een eerste maar belangrijke stap zet naar gezondere voeding, die echt een verschil zal maken. Méér groenten, méér fruit, méér vezels. En de rest volgt vanzelf, dat belooft hij je. 
   
 • Dr. Inge Declercq – Neuroloog & slaapexpert UZA
  Let's sleep: via een dynamische en interactieve opleiding kom je te weten wat je nodig hebt opdat jouw slaap je herstelt. Je krijgt praktische en haalbare tools en tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn en een groot verschil kunnen maken voor jezelf. Je leert wat je overdag kunt doen om voor jouw slaap te zorgen, zoals juist omgaan met licht, hoe je hoofd leegmaken en hoe de-connecteren, wat te doen als je ’s nachts steeds weer wakker wordt of niet kunt inslapen, hoe beweging en voeding jouw slaap-kracht kunnen beïnvloeden.
   
 • Donia Sassi – Fashion-styliste
  Let's dress: Donia gaat prat op twee belangrijke uitgangspunten voor styling: je figuur & je persoonlijkheid. Samen vormen ze je leidraad wanneer je jezelf gaat kleden. Ze gaan voor op trends en tendensen. Je ontdekt ook hoe je je kleerkast kan optimaliseren en waarom iedereen een powersuit zou moeten hebben.
   
 • Kristof Lefebre – Apotheker, eigenaar MIGLOT Fragrances

  Let's smell: ga op geurreis doorheen je huis of kantoor en ontdek dat geuren meer zijn dan het flesje parfum dat we gebruiken. Wist je dat zo’n 75% van al onze gedragingen en beslissingen mee gestuurd worden door de geurende wereld waarin we elke dag vertoeven? Tal van tips en tools worden aangereikt om je neus nog meer open te stellen voor de wondere wereld van geuren en deze als onzichtbare moodboosters in te zetten doorheen de dag. Tijdens de workshop ga je ook actief je neus gebruiken door het ruiken van verschillende iconische parfumingrediënten en parfums.

 • Tiffany Veys – Zangcoach, oprichter Mind The Voice
  Let's sing: je stem is zoveel meer dan je stembanden alleen. Je stem is niet los te koppelen van je hele keelregio, en die is gelinkt aan je creatieve expressie, het durven uiten van jouw waarheid en de durf om je stem te laten horen. Het heeft te maken met assertief durven zijn, naar buiten durven treden. En dat begint bij de basis: een correct stemgebruik en de juiste ademhaling.

Samen met de experten kun je inzoomen op diverse topics, van gezonde voeding en optimaal slapen tot wat geur met je ‘mood’ doet en nog veel meer!

Let's start to feel great?
Vraag nu een intake aan met Larissa voor een optimaal traject voor jou op maat.