Read My Lips organiseert jouw event

Read My Lips Events

In deze continu veranderende omstandigheden is een evenement organiseren een heuse uitdaging geworden. En toch is het de perfecte manier om verbinding te creëren met je partners, werknemers of aandeelhouders. Read My Lips helpt je graag bij het vinden van de ideale match met jouw spreker of moderator. Maar ook met het van A tot Z organiseren van jouw (hybride) event. Dit kan tegelijkertijd digitaal én fysiek waarbij de livestream/keynote, sprekers én (eventueel) unieke locatie zijn inbegrepen! Vertel ons jouw wensen voor jouw ideale evenement en wij zorgen voor alles.

 

Met Read My Lips Events maken we het bedrijven nog makkelijker om snel, budgetvriendelijk, hybride én veilig een evenement op te zetten.

- Peter Saerens, manager Read My Lips

Service van A tot Z

We spreken hier over een all-in formule. Je hoeft je geen zorgen te maken over locatie, ontvangst, livestream ... Wij regelen dit voor jou, tot de uitnodiging toe als je dit wenst! Op die manier ben je er zeker van dat het geheel correct en veilig verloopt, rekening houdend met de laatste veiligheidsmaatregelen. Daarnaast kan je je focussen op je core business en samen met je klanten, werknemers ... genieten van het event. 

Bereid je voor in slechts 3 stappen:

 

Klaar in 3 stappen

Locaties van Haspengouw tot aan de zee 

Verspreid over Vlaanderen, op bijzondere locaties, bieden we in een eerste fase hybride evenementen aan. Concreet betekent dit dat er een aantal deelnemers ter plaatse het event volgen en de rest online mee geniet. Die live link is van groot belang zodat iedereen zich betrokken voelt bij wat er zich afspeelt. Onze unieke locaties lenen zich er toe om jouw gasten op een veilige manier te ontvangen. De inrichting van elke plek straalt een bijzondere eigenheid uit. Een aantal van deze plaatsen zijn geschikt om je gasten ook buiten te ontvangen. 

  • De Baudelokapel (Gent) (Outdoor/Indoor)
  • Het Goed van Gothem (Heers) (Outdoor/Indoor)
  • Het Théâtre Vaudeville (Brussel) (Indoor)
  • Nieuwithof (Antwerpen) (Outdoor/Indoor)
  • Louise Marie Manor (Ronse) (Outdoor/Indoor)
  • Kursaal Oostende (Oostende) (Indoor, op het podium!) 

Inhoudelijke inspiratie

De mogelijkheden zijn quasi oneindig. Ons palet van sprekers en het gamma aan moderatoren is bijna onuitputtelijk. Bij de samenstelling van je pakket kies je zelf voor een of twee sprekers, met of zonder moderator. Een tot in de puntjes verzorgd evenement met 2 sprekers kan al voor €8.500, inclusief livestream! Als je wilt zorgen we daarbovenop zelfs voor de uitnodigingen en in een volgende fase ook de catering. Je kiest de opzet zelf, maar we inspireren je graag met enkele eigenzinnige ideeën:

  • Clo Willaerts en Filip Van den Abeele voor het altaar in de Baudelokapel over digitale transformatie
  • Op het podium van Kursaal Oostende met slaapexperte Inge Declercq en Michaël Sels die spreken over wellbeing en veerkracht
  • Peter De Keyzer en Bert De Vroey over economie op de binnenkoer van het Goed van Gothem
  • Jurgen Ingels en Ann Maes over entrepreneurship in de tuin van een echt mansion in Ronse

We helpen je graag met een evenement waarover je team, je klanten, je partners … nog lang zullen napraten.

 

Tijd voor actie

Gun je medewerkers, je businesspartners en jezelf eindelijk terug een moment van samen-zijn. Vertel ons jouw wensen en wij regelen in alle transparantie de rest!