Betrokkenheid en enthousiasme creëren bij werknemers of klanten? Het is tegenwoordig een uitdaging met al dat telewerk, 1,5m afstand houden van elkaar en ga zo maar door. Teambuildings, nieuwjaarsrecepties, een aperitief op vrijdag … het ligt allemaal stil. Of toch niet? Bij Read My Lips gingen we op zoek naar alternatieven, omdat we meer dan ooit beseffen hoe belangrijk verbondenheid is: verbondenheid met je werknemers, je collega’s, je klanten, je familie …  En zo ontstond ons aanbod van de livestreams: van een gezellige online kooksessie met al je collega’s (en eventueel een glaasje wijn) tot inhoudelijke mini-events online.

SPORTMAN II - Ruben Van Gucht

SPORTMAN II is de tweede release van het theaterproject van Ruben Van Gucht, maar dan net iets anders gezien corona. Ruben trekt op virtuele tournee met twee van zijn vaste muzikale compagnons: Mathieu&Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen. In SPORTMAN II gaat Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. Aan de hand van memorabele oneliners vertelt Ruben het verhaal achter de quote, het verhaal van de persoon die ze uitsprak, het verhaal van wat de gevolgen ervan waren en vooral hoe die woorden een rol spelen in het leven van Ruben Van Gucht. Deze online theatervoorstelling is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Elk nadeel heb z'n voordeel. Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. Daar is ‘m, daar is ‘m! Moet er nog zand zijn? Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! Tommeke, tommeke, tommeke, wat doe je nu? Onder druk wordt steenkool diamant.

Contacteer ons voor meer informatie

 

 

 

Online kookworkshop met Michaël Sels

Kook live mee in je eigen keuken

Michaël Sels is auteur van het boek 'Lekker Lang leven', hoofd diëtetiek van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en gediplomeerd chef-kok. Speciaal voor jou en jouw team combineert hij al zijn vaardigheden om zo een culinaire ervaring te creëren. Via een (online) kookworkshop begeleidt hij jou en jouw collega’s stap-voor-stap (van op afstand), zodat iedereen thuis een lekkere maaltijd op tafel tovert. Een uniek moment, perfect als teambuilding voor al je medewerkers en ideaal tijdens deze coronaperiode!

Boek een kookworkshop vanaf €40,00 per persoon. Contacteer ons. 

Meer informatie

 

Welbevinden en veerkracht op het werk

Draag zorg voor je werknemers, draag zorg voor je onderneming

Tijdens dit online event staat het onderwerp 'wellbeing en veerkracht' centraal. Een thema dat elk gezond bedrijf nu meer dan ooit nauw aan het hart ligt. Hoe hou je medewerkers gemotiveerd en geïnspireerd met al dat thuiswerk? Hoe ga je om met stress bij jezelf en je medewerkers? Moderator Nic Balthazar gaat in gesprek met Ann De Bisschop over welbevinden op het werk, met Saskia Van Uffelen over leiding geven in digitale tijden en met Rob ‘Fly’ Vliegen over stress. Iedere expert geeft meer inzicht en tips. Onze focus ligt niet alleen op de inhoud, de beleving is minstens zo belangrijk. We creëren een interactief evenement voor jou en jouw team in een online jasje.

 

Meer informatie

 

Meer werkplezier met Ann De Bisschop 

Zorg voor meer plezier en reduceer absentheïsme op de werkvloer

Wil jij investeren in een gezonde toekomst voor jezelf, je bedrijf en je medewerkers? Dan is de keynote van Ann De Bisschop iets voor jou. Ann vertelt haar verhaal aan de hand van herkenbare anekdotes en ze geeft tal van wetenschappelijk onderbouwde tips, waarmee je meteen aan de slag kan. De keynote is een compleet verhaal en gaat over zowel de rol van de organisatie, die van de leidinggevende, als die van de medewerker.

Boek deze livestream voor €2 500,00 (incl. 2 uren coaching en begeleiding, excl. btw). Contacteer ons. 

 

Meer informatie